Warriorblend Berry 750 g EKO
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Warriorblend Berry 750 g EKO i gruppen Superfood / Proteinpulver Mixar hos Råvarubutiken (B1282)
Warriorblend Berry 750 g EKO
Warriorblend Berry 750 g EKO
Warriorblend Berry 750 g EKO
Warriorblend Berry 750 g EKO

Warriorblend Berry 750 g EKO

välsmakande och växtbaserat proteinpulver med en komplett aminosyra profil tillverkat på en bas av rått ärtprotein och rått ekologiskt hampaprotein

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B1282
Sunwarrior
439:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Warrior Blend Växtbaserat protein Bär

Produktinformation


En Ojämförbar fusion av de finaste raw växtbaserade proteinerna

Warriorblend blandar och multiplicerar kraften hos flera proteinrika källor till en krämig, välsmakande blandning som synergistiskt skapar en kraftfullare formula än dess enskilda näringsämnen. Mellanlånga triglycerider (MCT) från kokos läggs till i fusionen för att skapa ett unikt, raw, växtbaserat protein med en komplett aminosyraprofil. Speciellt hög på arginin, lysin, leucin och grenade aminosyror.

Nästa generation inom raw, växtbaserat protein är här. Warriorblend är ett lättsmält, näringsrikt protein, perfekt för de som vill ha hjälp med hälsa och träning.

Kokos

Kokos innehåller essentiella fettsoror i precis de rätta mängderna för att brännas som energi istället för att lagras som fett. Fetterna i kokos består av MCT, eller medimlånga triglycerider som kan användas som energi.

GojibärDessa ljusa orangeröda bären kommer från Himalaya och är fulla av C-vitamin och karetenoieder. De är mycket näringsrika och är den enda frukten som innehåller alla essentiella aminosyror tillsammans med rika mängder mineraler. De har använts som bland annat mat, till te i tusentals år.

Hampafrön

Hampafrön är en komplett proteinkälla och ger dig alla aminosyror du behöver. Det är ett lättsmältt och lättupptagligt protein och är en nästan perfekt födokälla med som är rikt på fiber, klorofyll, hälsosamma fetter och flera vitaminer och mineraler.

Gula ärtor

Ärtor är en proteinkälla som är högt på fibrer, lågkalori och mycket näringsrikt. Ärtor innehåller alla kraven på en högvärdig proteinkälla och aminosyrorna som inkluderas är Lysin, Arginin, Glutamin, Leucin, Isoleucin & Valin (BCAA)
Ekologisk:Ja
Portioner:30
Rekommenderad daglig dos:1 skopa (25 g)
Smak:bär
Ursprungsland:USA
Vegansk:JA
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Allergener:Innehåller kokos
Information:Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej

Ingredienser: Ekologiskt ärtprotein, ekologiskt hampaprotein, ekologiskt gojibärspulver, ekologisk bärsmak, förtjockningsmedel ekologisk guargummi, havssalt, ekologiskt sötningsmedel steviolglykosider, ekologiskt kokosnöt.


Näringsinnehåll per portion / 25 gram:
Energi 418 kJ / 100 kcal
Fett 2 gram
varav mättat fett 0,5 gram
Kolhydrater 2 gram
varav sockerarter 0 gram
Protein 18 gram
Salt 0,93 gram
Kalcium 26 mg (4% DRI)
Järn 5 mg (43% DRI)