Råvarubutiken
Din sida
  
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Vitamix TNC 5200 i gruppen Kök & Hem / Blenders hos Råvarubutiken (40100X)
Vitamix TNC 5200

Vitamix TNC 5200

Vitamix - köksmaskinernas Rolls Royce!

Artnr: 40100X
Vitamix
Färg: 
Antal: 

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
En Vitamix köper du bara en gång i livet. Med en enastående kapacitet och hållbarhet är det här en köksmaskin som dina barn får ta över. Och den är verkligen för hela familjen; med den stora 2-literskannan räcker det till alla!

Med en blender som Vitamix kan du göra nästan allt; puréer, nötmjölk, smoothies, såser och mycket mer. Denna maskin mixar allt till minsta beståndsdel, om du så önskar. Och du vet väl att många av näringsämnena i maten faktiskt blir mer lättupptagliga för oss om vi bryter ned cellväggarna på det sätt som en Vitamix kan göra?
   Vi har använt vår mixer dagligen i flera år, och har inte stött på några problem. Kannorna har under caféets bråda dagar också ramlat många gånger i marken, och klarat sig från att gå i stycken. Det är inte för inte som garantin är hela 7 år.

Paketet inkluderar: Vitamix 5200, mixerkanna (2 l), lock, stav, detaljerad beskrivning, Kom-Igång-bok och instruktions-DVD.


OBS: Bruksanvisning på engelska, tyska och franska. EJ SVENSKA.

Dimensioner: 18.5 x 21 x 51 cm (B x D x H). 5.0 kg. 
Effekt: 230 V, 1000-1200 W
Material: Chassi i plast/metall. Kanna i BPA-fri copolyester.
Garanti: 7 år
Kontakt: Svensk / EU-standard

Vitamixen skickas separat.


Recept – rå varm choklad från grunden i ett nafs utan spis
Här får du också ett spännande recept på varm choklad för två personer, där din nya köksmaskin gör det försiktiga uppvärmningsjobbet.


  • 5 dl mandelmjölk, eller vatten om du vill ha kraftigare karaktär
  • 1 dl kakaonibs (eller skalade kakaobönor)
  • 1/2 dl kallslungad honung eller yaconsirap
  • 1 tsk kanel
  • 1 krm vaniljpulver, eller frön från en vaniljstång

Lägg kakaonibsen i din Vitamix och kör 30 sekunder tills allt är finfördelat. Tillsätt de övriga ingredienserna och kör ytterligare 2–3 minuter eller tills det blir fingervarmt. Häll upp i två koppar och strö lite kanel eller kakao på det aromatiska skummet på toppen. Servera och njut av en nyttig rå varm choklad! Var inte för rädd att experimentera med smaken. Du kan byta ut kanel och vanilj mot mer exotiska smaker som chaga och gurkmeja, eller varför inte lite kokossmör?