Underkräm från Akamuti 100ml | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Underkräm från Akamuti 100ml i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Body lotion hos Råvarubutiken (K20494)
Underkräm från Akamuti 100ml

Underkräm från Akamuti 100ml

En underbart helande kräm för irriterad, ömtålig hud. Består av naturliga ingredienser som ekologisk olivolja, ekologisk macadamianötsolja och ekologiskt bivax med ringblommsextrakt och kamomillolja. Perfekt för små röda babystjärtar eller för vuxnas torra och ömtåliga partier. Krämen har antiseptiska kvaliteter. 100 ml i burk.
Artnr: K20494
Akamuti
199:- / 139:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Nappy Balm

Nappy Balm är ett fantastisk balsam för huden som hjälper till att lugna inflammerad, öm och irriterad hud, samtidigt som den fungerar som en barriär för att hålla fukt ute.


  • Traditionellt används denna kräm som ett botemedel för inflammerad hud.
  • Innehåller fuktgivande och välgörande ekologiska oljor.
  • Ringblomma är antiseptisk, läkande, svampdödande, reparerar huden och bidrar till att förhindra smittspridning vilket gör det till ett utmärkt val vid behandling av blöjeksem och för behandlig av känslig hud.
  • Kamomill lugnar irriterad hud och hjälper till att skydda huden.

Användning: 

Till baby: Applicera på barnets stjärt vid blöjbyte efter rengöring, eller använd så ofta som behövs.
Till vuxen/barn: Applicera där du vill tex. på armbågar, läppar, fötter, händer, på torra eller irriterade partier.


Håll borta från solljus, förvara i mörkt utrymme. Ta gärna med spatel eller likande istället för fingrarna så håller krämen bättre.


Innehåll/INCI: Ekologisk Extra Virgin Oliv Olja (Olea europa), Ekologisk Macadamia Olja (Macadamia integrifolia), Ekologiskt Bivax (Cera alba), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Ringblommsextrakt (Calendula officinalis), Ekologisk Kamomill eterisk olja (Matricaria chamomilla). Citronellol* Limonene* Linalool* Geraniol* *naturliga ämnen som finns i eteriska oljor som känsliga personer kan reagera på. 100 ml i burk.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.