Köp Organic India Triphala Online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Triphala EKO 90 kapslar i gruppen Kosttillskott / Funktion / Mage & Tarm hos Råvarubutiken (83036)
Triphala EKO 90 kapslar

Triphala EKO 90 kapslar

Återupplivar matsmältningen och tarmarna enligt ayurvedisk tradition.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: 83036
Organic India
289:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Återupplivar matsmältningen och tarmarna enligt ayurvedisk tradition.

Beskrivning: Triphala använder Ayurveda för att tömma kroppen på toxiner och aktivera matsmältningen och tarmarnas hälsa. Den innehåller tre frukter, Amalaki, Vibhitaki och Haritaki. Blandningen innehåller också världens rikaste källa på C vitamin, frukten Amalaki eller Indiskt Krusbär.

Triphala är tridoshic vilket betyder att samtliga doshor kan ta den. Triphala ska tas innan en Ayurvedisk kur utav andra örter påbörjas så att de ger bättre effekt och så att kroppen rensas ut innan något tillförs.

Triphala från Organic India innehåller 480mg blandning utav de tre frukterna, de flesta preparat innnehåller endast 250mg och är egentligen ganska svaga.

Organic India har bland de bästa och bäst producerade Ayurvediska örterna på marknaden. De är certifierat ekologiska, GMO-fria och testade för tungmetaller. Både vi och kunder rekommenderar deras produkter starkt.

Innehåll per kapsel:
160mg Amalaki / Emblica officinalis
160mg Vibhitaki / Terminalia belerica
160mg Haritaki / Terminalia chebula
Vegetablisk cellulosa (kapseln)

Endast ekologiskt innehåll.

Dosering: 1-2 kapslar, två gånger dagligen. Ta dem med ett glas varmt vatten, mjölk eller den enkla bioboostern rekommenderad nedan:

1 eller ½ tsk ekologisk ghee
1 eller ½ glas varm ekologisk mjölk (mandel/soyamjölk är lika bra)
1 krm jaggery eller rörsocker

Doseringsanvisningen bör ej överskridas. Produkten ska inte heller användas som ett alternativ till en varierad kost. Denna produkt ska förvaras utom räckhåll för barn. Förvara produkten utanför direkt solljus på en sval plats.