Köp Acai Chia Bowl Online 40g - Go for life | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Trail to Power Mix EKO&RAW 45g BOOST ME i gruppen Hälsokost & Kosttillskott / Måltidsersättning hos Råvarubutiken (7350047928052)
Trail to Power Mix EKO&RAW 45g BOOST ME
Trail to Power Mix EKO&RAW 45g BOOST ME

Trail to Power Mix EKO&RAW 45g BOOST ME

Go For Life and eat Trail to Power. En energikick utan dess like som tar dig i mål i både joggingrundan och arbetspasset.
Artnr: 7350047928052
Go For Life
28:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Trail to Power – BOOST ME

Du är mitt inne i joggingrundan och känner att krafterna börjar ta slut. Du är på gymmet, blir hungrig och avslutar passet en halvtimme tidigare. Du sitter på kontoret, hög på koffein men låg på blodsocker och med en sprängande huvudvärk.

Trail to Power – med sin blandning av några av planetens nyttigaste bär och frön – är lösningen på allt detta.

Pumpafrön utgör med sina 45% basen i blandningen. Förutom att de är riktigt goda är de sprängfyllda med nyttiga vitaminer och mineraler. Bland dem magnesium, ofta kallad “mirakelvitaminen”. Den bidrar till normal energiomsättning samtidigt som den stärker både benstommen och tänderna.

Ganska nyttigt godis, med andra ord.

Pumpafrön innehåller även höga halter zink och växtbaserade omega-3-fetter. Dessa behövs för att bygga och reparera celler samt reglerar blodtrycket. Forskare i Sydafrika har dessutom i ett omfattande laboratorietest kommit fram till att pumpafrön är en utmärkt antioxidant. Perfekt för kroppen på alla möjliga vis, helt enkelt.

Vi har dessutom valt att ladda Trail to Power med mullbär, gojibär, kakaonibs och hampafrön – en blandning som plockats fram inte bara för sin fantastiska energiboost utan även för sin minst lika fantastiska smak.

Mullbär hjälper till med förbränningen samt är en kraftig antioxidant. Det kan man även säga om gojibär – ett riktigt superbär! Dess höga halter a-vitamin är dessutom bra för synen. Och inte nog med det:

I ett experiment i Arizona som publicerades i Journal of Medicinal Food fick 60 friska personer i åldrarna 55-77 dricka ett glas gojibärsjuice om dagen i en månads tid. Hälften av dem fick riktig gojibärsjuice medan den andra hälften fick ett placebosubstitut, och resultatet visade att de som fått den riktiga juicen inte bara stärkte sitt immunförsvar utan även sov bättre och kände sig allmänt piggare.

Börjar du fatta poängen nu?

Även hampafrön är (liksom pumpafrön) rika på protein men låga på fett och fibrer. De är därför utmärkta om man vill bygga muskler och gå ned i vikt på samma gång! 

Kakaonibs innehåller massor av näringsämnen, bland annat höga halter järn och magnesium. De dessutom både innehåller och frigör ämnen som får dig att känna dig glad och förälskad!

Så låt oss sammanfatta: den här blandningen ger inte bara din kropp ett fantastiskt energitillskott, utan den hjälper dig även att bibehålla din hälsa samt gör dig glad på köpet!

Med en Trail to Power i fickan behöver du aldrig oroa dig för att tappa orken.

100% performance food – inget tillsatt socker

Ingredienser:
kakaonibs, gojibär, mullbär.

Näringsvärde per 100 g 
Energi 2002 kJ/480 kcal
Protein 8,6 g
Kolhydrater 48,3 g
-varav sockerarter 38,6 g
Fett 26,4 g
-varav mättat fett 15 g
Fiber 7,5 g
Salt 0,2 mg