Ekocertifiering: Ja
Raw food-kvalitet: Nej
Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserande smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenterinsprocess, som är välgörande för magen. Underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!
Produktinformation
Vatten, SOJAbönor*, havssalt, koji (Aspergillus oryzae). *Ekologiskt certifierad ingrediens
Näringsinnehåll per 100g
Vatten, SOJAbönor*, havssalt, koji (Aspergillus oryzae). *Ekologiskt certifierad ingrediens
Näringsinnehåll per 100g
Energi: 227/54 kJ/kcal
Fett: < 0,1
varav mättat: < 0,1
Kolhydrater: 5,4
varav sockerarter: 0,3
Protein: 8,3
Salt: 16,5