Köp Super Zink 15mg 100tab från Great Earth | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Super Zink 15mg 100tab i gruppen Hälsokost & Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (902021)
Super Zink 15mg 100tab

Super Zink 15mg 100tab

Super Zinc 15 mg har en unik formulering genom det speciella transportsystemet Portamins, för optimalt upptag av mineralen i mag-tarmkanalen. Transportsystemet Portamins består av lättlösligt och lättupptagligt mineralföreningar som glycinatkelat, citrat, glukonat, aspartat, askorbat, malat och pikolinat. Zink är en av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i många olika kemiska processer i kroppen.
Artnr: 902021
Great Earth
59:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Super Zink 15 mg 100 tab Great Earth.

Super Zinc 15 mg har en unik formulering genom det speciella transportsystemet Portamins, för optimalt upptag av mineralen i mag-tarmkanalen. Transportsystemet Portamins består av lättlösligt och lättupptagligt mineralföreningar som glycinatkelat, citrat, glukonat, aspartat, askorbat, malat och pikolinat. Zink är en av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i många olika kemiska processer i kroppen. Har betydelse för normal syra-basbalans, DNA-syntes, proteinsyntes och omsättning av fettsyror. Zink bidrar till immynsystemets normala funktion, till normal fertilitet, reproduktion och kognitiv förmåga. Zink bidrar till att bibehålla normalt hår, normal hud och synförmåga.

Super Zinc 15 mg i tablettform innehåller även 10mg gurkmeja med aktivt curcumin.

Rekommenderad dosering: 
1 tablett dagligen i samband med måltid.

En tablett ger 15 mg zink, vilket motsvarar 100% av RDI. 
Super Zink innehåller kelaterat zink för bästa upptag. Kelateringarna är aminosyrakelat, glukonat, aspartat, askorbat, citrat.

Tabletthjälpmedel: Kalciumfosfat, magnesium- 
stearat, stearinsyra och kroskarmellos.