Super Cal/Mag 600/300 tabl. Vitaminer & Mineraler - Kosttillsk
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Super Cal/Mag 600/300 100tab i gruppen Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (902003)
Super Cal/Mag 600/300 100tab

Super Cal/Mag 600/300 100tab

Super Cal-Mag är utformad med Great Earth’s mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineralerna i mag-tarm kanalen.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: 902003
Great Earth
159:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Super Cal-Mag innehåller kalcium och magnesium som är viktigt för benstommen och musklerna. Magnesium bidrar även till att minska trötthet och utmattning.

Super Cal-Mag är utformad med Great Earth’s mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineralerna i mag-tarm kanalen. Portamins består av lättlösliga och lättupptagliga mineralformer som glukonat, karbonat, aspartat, askorbat, citrat och aminosyrakelat. Aminosyror hjälper till att transportera mineralerna in i cellerna.

Även Vitamin D och K ingår i produkten. Vitamin D bidrar till normalt upptag och utnyttjande av kalcium och till normala kalciumnivåer i blodet. Vitamin K bidrar till att bibehålla normal benstomme.


Super Cal/Mag 600/300 tabl.

Innehåll per 2 kapslar

 

          % av DRI
Kalcium        600 mg75
Magnesium300 mg80
Vitamin D35 μg100
Vitamin K212,5 μg17

*DRI-värden (Dagligt Referensintag)


Ingredienser: Kalciumkarbonat, magnesiumoxid, klumpförebyggande medel (veg. fettsyror, veg. magnesiumsalt av fettsyror), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), kalciumbisglycinat, magnesiumbisglycinat, gurkmejaextrakt
(Curcuma longa L.), magnesiumglukonat, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), magnesium-L-askorbat, magnesiummalat, magnesiumsalter av citronsyra, magnesium-succinat,
kalciumglukonat, kalcium-L-askorbat, menakinon (från soja), kalciumsalter av citronsyra, kalciumsuccinat, kalciummalat, kolekalciferol, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, veg. glycerol, färgämne (kurkumin)).