Köp Solostar 4 Juicemaskin Vit Online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Solostar 4 Juicemaskin vit i gruppen Kök & Hushåll / Juicemaskiner hos Råvarubutiken (K10132)
Solostar 4 Juicemaskin vit
Solostar 4 Juicemaskin vit
Solostar 4 Juicemaskin vit

Solostar 4 Juicemaskin vit

Solostar 4 har en tilltalande design i kombination med intelligent teknik. I den kompakta motordelen finns ett mycket effektivt drivsystem. Solostar har det lägsta varvtalet bland alla enaxliga vertikala juicemaskiner och kallpressar juicen varsammare än någon annan maskin och ger stor mängd juice per grönsaksråvara. Detta hjälper dig att maximera ditt dagliga intag av enzymer, vitaminer och näringsämnen.
Artnr: K10132
Tribest
4995:-
Antal: 
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

Solostar 4 Juicemaskin


Solostar 4 har en ny tilltalande design i kombination med intelligent teknik. Solostar 4 har det lägsta varvtalet bland alla enaxliga vertikala juicemaskiner. På så sätt kallpressas juicen varsammare och mängden av juice maximeras per grönsaks- och fruktråvara. Solostar 4 är vår mest prisvärda maskin och fungerar optimalt för vetegräs, bladgrönt och grönsaker (hanterar även frukt).

Solostar 4 har många fördelar:

 • Mer juice med tvåstegsutvinning och större pressvals vilket betyder mer yta för att maximera avkastningen
 • Fler enzymer, vitaminer och mineraler i juicen då maskinen har en extremt låg hastighet av 47 varv per minut för att förhindra värme och oxidation.
 • Mindre risk för fastkörning - lågt växlad maskin ger en kraft motsvarande den i en 5,8 hk motor och 33% högre vridmoment.
 • Kompakt, elegant och intelligent design som tar mindre plats än andra horisontella juicemaskiner.
 • 20% mindre elförbrukning och högre avkastning innebär mer besparingar på både el och råvaror.
 • BPA-fri material. Alla delar som är i kontakt med livsmedel är gjorda av BPA- och BPS-fria material.
 • Z- star kompatibilitet. Med Tribest Z-star Manual Conversion Kit så får du en också en manuell juicemaskin att ta med på resan, vandringen eller på picknicken.
 • 5 års garanti.
 • Lätt att diska.

Solostar 4 är en mycket uttänkt juicemaskin:

Den producerar 33% mer vridmoment
samtidigt som du använder 10% mindre el. Den har en reduktionsväxel som genererar en kraft motsvarande en 5,8 hk motor. Mer vridmoment innebär mindre störning och mindre el vilket innebär besparingar på din elräkning och koldioxidutsläpp.

Med ett varvtal på endast 47 varv per minut är Solostar 4 den långsammaste horisontella enaxliga juicepressen på marknaden. Den långsamma och milda juicetillverkningen eliminerar praktiskt taget all värme och oxidation samt bevarar mer viktiga näringsämnen och levande enzymer. Detta resulterar i en friskare, godare och näringsrikare juice.

Den klassledande pressvalsstorleken och "dual-stage extraction" processen bidrar också till maximal mängd juice. Materialet i pressvalsen är 8x starkare än andra typer av plast vilket gör det möjligt med en optimal pressvalsdesign.

Den eleganta, kompakta och moderna designen tar mindre plats i köket samtigt som den ger ett fint intryck på bänkskivan. Eftersom alla delar som kommer i kontakt med livsmedlen är gjorda av BPA- och BPS-fria material, behöver du inte oroa dig för att utsätta din familj och dina vänner för skadliga kemikalier.

Solostar 4 har minimalt antal delar vilket gör den snabbare att diska vilket är en viktig aspekt eftersom det ökar chanserna att du verkligen kommer att använda din juicemaskin.

I våra hektiska liv, kan det vara svårt att hitta tid att få den näring vi behöver från den mat vi äter. Lyckligtvis erbjuder kallpressad juice ett snabbt och enkelt sätt att få de näringsämnen som vi behöver. När vi får rätt mängd näring mår vi bättre, ser bättre ut och får ett friskare liv. Sann skönhet börjar på insidan.

I paketet ingår maskin plus alla delar på bilden under produktbild. Du kan även se delarna i bruksanvisningen som går att ladda ner längst ner på denna sida.Specifikationer:
Vikt: 5,5 kg.
Mått: Längd: 43 cm Djup: 16,5 cm Höjd: 31,5 cm
Kraft: 135 W.
Garanti: 5 år vid privat bruk.
Bruksanvisning: Ladda ned här
Tillverkare: Tribest, USA.