Köp Renaltrex Örttinktur online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Renaltrex Örttinktur i gruppen Kosttillskott / Funktion / Detox & Utrensning hos Råvarubutiken (GH10637)
Renaltrex Örttinktur
Renaltrex Örttinktur

Renaltrex Örttinktur

Renaltrex är en unik, 100% naturlig blandning av ekologiska och vildvuxna örter som Åkerfräken, Uva Ursi, Chanca Piedra, Hortensia, Gullris, Läkemalva och Fulvosyra, Renaltrex är en Spagyrex-process blandning i en vegetabilisk glycerin bas. Läs mer nedan. Glasflaska med pipett på 59.2 ml.
Artnr: GH10637
Global Healing Center
399:-
Antal: 
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

Renaltrex


Renaltrex är en Spagyrex-process blandning 
av ekologiska och vildplockade örter i en vegetabilisk glycerin bas. Den innehåller ekologisk Åkerfräken, ekologisk Uva Ursi rot, ekologisk Chanca Piedra, vildplockad Hortensia rot, ekologiskt Gullris, ekologisk Marshmallow rot och Fulvosyra.

Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde och det började med att han studerade verk från 1600-talets berömda forskare och en alkemist; Paracelsus.

Paracelsus, har sitt ursprung i Spagyria vilket innebär konsten att extrahera och kombinera örter. Ordet Spagyrex används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa och lång livslängd. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och avancerade vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att extrahera den mest kraftfulla delen i örten


Fördelar med Renaltrex Örttinktur:

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel eller fyllnadsmedel.
 • Veganvänlig.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

   Instruktioner för användning:

   Initial dosering vuxna: Häll en hel flaska Renaltrex i 3,8 liter vatten och tillför 2 matskedar ekologisk äppelcidervinäger (finns i mataffären). Tillför sedan juice från en pressad, ekologisk citron. Förvara i kylskåpet. Drick fyra glas dagligen mellan måltider (på tom mage) under 4 dagar.


   Regelbunden dosering vuxna: 
   2 fulla pipetter i ett glas vatten, drick det första du gör på morgonen innan frukost, 2-3 ggr per vecka.

   Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Innehåll: 
   Glasflaska med pipett på 59,2 ml - räcker i 4 dagar vid rekommenderad initial dosering.


   Ingredienser:
    Ekologisk Åkerfräken (ört), ekologisk Uva Ursi (blad), ekologisk Chanca Piedra (ört), vildplockad Hortensia (rot), ekologiskt Gullris (ört), ekologisk Läkemalva (rot), Fulvosyra, kosher-certifierad vegetabiliskt glycerin och renat vatten.

   Tillverkare: Global Healing Center, USA.

   Se fler varor