Raw, Ekologiskt & Stenmalet Cashewsmör - Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Raw, Ekologiskt & Stenmalet Mandelsmör i gruppen Livsmedel / Oljor & Smör hos Råvarubutiken (K11024)
Raw, Ekologiskt & Stenmalet Mandelsmör

Raw, Ekologiskt & Stenmalet Mandelsmör

Underbart stenmalet och ekologiskt mandelsmör tillverkat för hand i Vänersborg. Tillverkat av ekologiska mandlar som mals långsamt och omsorgsfullt i en stenkvarn på låg temperatur till ett härligt lent smör som smälter i munnen, en process som tar 12 timmar. Passar till bröd, kex, pannkakor, efterrätter eller att äta direkt ur burken. 260 gram glasburk. 
Artnr: K11024
Alive Foods Superfoods
199:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Ekologiskt Stenmalet Mandelsmör

 

Alive Foods erbjuder det finaste mandelsmöret som går att hitta. De lägger tid och omsorg på att omvandla naturella, ekologiska mandlar till ett delikat och hälsosamt smör. 

Varför Stenmalet?

Alive Foods använder en egen skräddarsydd stenmal som håller temperaturen låg och bevarar de viktiga näringsämnen och enzymer. Endast det finaste urvalet av råvaror och ekologiska ingredienser används. Varje parti är handgjort och vårdas minutiöst under en process som tar 12 timmar. Tiden och uppmärksamheten kan verka överdrivet men är väl värt resultatet. 

Denna proecess skapar ett silkeslent smör i gourmetklass som fortfarande behåller integriteten när det kommer till näring, smak och konsistens, något som Alive Foods är väldigt stolta över.

Mandel är en nöt som innehåller mycket näring med hälsosamma fetter, fiber, kalcium, zink, selen, koppar, magnesium och vitamin E.


Användning:
 Mandelsmör är den perfekta ingrediensen i desserter, matlagning, på raw food kex, bröd, i såser eller som en dipp.

Innehåll: 100% ekologiskt mandelsmör. Vegan. Tillverkad i en anläggning som behandlar nötter och frön, men är fri från mjölk och soja.

Förvaring: Öppnad burk ska stå i kyl. Oljeseparation kan förekomma vid olika väderlekar, rör om eller värm försiktigt vid behov.

            Tillverkare: Alive Foods, Sverige.