RAW CoQ10 - Q10 | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
RAW CoQ10 - Q10 i gruppen Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (K10344)

RAW CoQ10 - Q10

Garden of Life's RAW CoQ10 är en genomtänkt, matbaserad formula tillverkad av råa näringsämnen, vilket ger ett optimal upptag med 200 mg Q10 per kapsel. Q10 förbättrar cellens förmåga att bilda energi och fungerar även som en kraftfull antioxidant som motverkar fria radikaler och främjar hjärthälsa. 60 kapslar à 200 mg Q10 som räcker i 2 månader vid rekommenderad dosering. En av ClearLife´s favoriter.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: K10344
Garden of Life
559:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Raw CoQ10 från Garden of Life


Garden of Lifes RAW Q10 är en kraftfull formel som levererar 200 mg Q10 per portion. RAW Q10 är ett ""wholefoods"" raw food tillskott som blandas i en bas av i en bas av raw, kallpressad chiafröolja, ekologiskt odlade frukter och grönsaker samt hälsosamma magbakterier. Denna unika blandning är fri från konstgjorda ingredienser och säkerställer att denna viktiga fettlösliga antioxidant absorberas väl av kroppen genom att den är blandad med chiafröolja då Q10 behöver närvaro av fett för att kunna tas upp.

Varför CoQ10?

Q10 är ett fettlöslig antioxidant och elektrontransporterande co-enzym som är välkänt för dess roll i produktion av cellulär ATP. Q10 omvandlar fett, kolhydrater och protein och lagrar energin i en molekyl som kallas ATP (adenosintrifosfat). Närhelst cellen behöver alstra energi för muskelaktivitet och andra energikrävande processer hämtar den sin energi från ATP.

Q10 är ett effektivt elimineringsmedel av fria radikaler. Q10 finns i hög grad i de organ som förbrukar mycket energi, särskilt i hjärtat men även i lever och binjurar. Med stigande ålder sjunker nivåerna av Q10 i kroppen. Q10 tillskott kan således bidra till förbättrad hjärthälsa.

Q10 kan verka välgörande på personer med ökat behov, framför allt vid stress, vid utmattning (binjureutmattning), kronisk trötthet, sköldkörtel problem, vid hård fysisk träning, hög ålder eller om man äter blodfettssänkande mediciner; statiner. Bristsymptom kan te sig som trötthet, nedsatt prestationsförmåga och smärta i kroppen.

Vad gör Q10 för dig:

  • förbättrar cellens förmåga att bilda energi.
  • bidrar med kraftfulla antioxidanter som motverkar fria radikaler.
  • bidrar till hjärt- och kärlhälsa.
  • bidrar till hälsosamt åldrande.
  • bidrar till ögonhälsa.
  • bidrar med ny energi.
  • motverkar miljögifter (gärna tillsammans med E-vitamin).

Dosering: 1 kapsel om dagen för vuxna. Q10 bör tas tillsammans med en måltid för bästa möjliga upptag av kroppen.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Burken innehåller:
60 kapslar = 2 månaders förbrukning vid en kapsel om dagen.

CoQ10
är 100% rå, glutenfri, mjölkfri och garanterat fri från bindemedel, fyllnadsmedel och konstgjorda smaker.


Näringsinnehåll per 1 kapsel:

RAW, kallpressad chiaolja 444 mg
Omega-3:  250 mg
Omega-6:  71 mg
Omega-9:  21 mg
CoQ10*    200  mg
*Raw Food skapad.


Ingredienser per 1 kapsel:

Kallpressad chiaolja 444 mg.
CoQ10 Coenzyme Q10 (Ubiquinone) 200 mg.

RAW ekologisk frukt och grönsaksblandning 30 mg:

Ekologiskt äpple, rödbeta, broccoli stjälk, morot, spenat, tomat, jordgubbar, körsbär, björnbär, grön paprika, brysselkål, blåbär,, ingefära, vitlök, grön lök, hallon, persilja, blomkål, rödkål, kål, gurka, selleri och sparris. Allergiinformation: innehåller selleri.

RAW Probiotisk blandning 7 mg:
Lactobacillus plantarum (500 miljioner CFU).

Övriga ingredienser:
Vegetabilisk cellulosa och klorofyll kapsel, kandelilia vax, astaxanthin, naturliga (GMO-fria) soja tokopheroler för E-vitamin. Allergiinformation: innehåller naturliga soja tokoferoler. Inga bindemedel eller utfyllnadsmedel. Vegan.


Tillverkare: Garden of Life, USA.