Quercetin och Pterostilben | | Vitaminer och hälsokost på näte
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Dr. Mercola Quercetin och Pterostilben i gruppen Kosttillskott / Antioxidanter hos Råvarubutiken (B1276)
Dr. Mercola Quercetin och Pterostilben

Dr. Mercola Quercetin och Pterostilben

Denna produkt från Dr. Mercola innehåller en speciell form av trans-Pterostilben som är den aktiva formen och identisk med den som hittas i blåbär. 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B1276
Dr Mercola
499:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Quercitin och pterostilben är två flavonoider som är svåra att få i sig genom maten och upptaget är ganska dåligt. I denna produkt används en liposomal framställning vilket gör att uppgtaget förbättras 20 gånger. Denna produkt från Dr. Mercola innehåller en speciell form av trans-Pterostilben som är den aktiva formen och identisk med den som hittas i blåbär. 

Quercetin fytosomkomplex är en förbättrad version av quercetin som innehåller fosfolipider och gör det enklare för kroppen att absorberas.

Innehåll

Näringsinnehåll per dosMängd
Quercetin fytosom komplex500 mg
Trans-Pterostilben50 mg

Ingredienser:
Quercetin fytosomkomplex (från Sophora japonica-blomma), trans-Pterostilben, mikrokristallincellulosa, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), morotspulver, solroslecitin, potatismaltodextrin, kiseldioxid.

Doser:30
Form:Kapslar
Förpackning:60 kapslar
Rekommenderad daglig dos:1 kapsel på morgon och 1 kapsel på kvällen , Till mat
Förvaring:Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.
Information:Kosttillskott, ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil. Överdosera ej
Innehåll per dos 2 kapslar

Quercetin fytosom komplex500 mg
Trans-Pterostilben50 mg

Ingredienser:
Quercetin fytosomkomplex (från Sophora japonica-blomma), trans-Pterostilben, mikrokristallincellulosa, kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), morotspulver, solroslecitin, potatismaltodextrin, kiseldioxid