Purathrive Liposomal D3+K2 | D-Vitamin - Vitaminer & Mineraler
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Purathrive Liposomal D3+K2 i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / D-vitamin hos Råvarubutiken (B833)
Purathrive Liposomal D3+K2

Purathrive Liposomal D3+K2

Liposomal D3-vitamin och K2-vitamin från PuraThrive.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B833
Purathrive
395:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Liposomal D3 + K2

20 x bättre upptag

Studier har visat att tillskott med D-vitamin kan drastiskt höja serumnivåerna i blodet.

Men det handlar om upptaget. PuraThrives speciella liposomala D3 + K2 ger bevisligen ett högre upptag, faktiskt ända upp till 20 gånger bättre.

Liposomala vitaminer är uppbyggda på samma sätt som kroppens celler, ett mycket tunt lager av fett (fosfolipider) omgärdar innehållet, skyddar det genom magtrakten. Tarmen ser det som mat/näring och tar upp det i blodet och släpper tills sist ut det oskadat i cellerna.

Man bör inte ta vitamin D utan att ta K2 – de arbetar som ett team. Vitamin D får kalcium in i blodet och vitamin K transporterar det vidare till benen. Om man inte har tillräckligt med Vitamin K2 vet man inte var kalcium lagras. Oftast i mjukvävnaderna, och det kan resultera i förkalkning av kärl samt njursten. Kalciumet skall ut i skelettet och vitamin K2 ser till att det sker. De arbetar i synergi och då ökas deras inneboende egenskaper upp dramatiskt. Vitamin D ökar faktiskt upp kroppens krav på vitamin K – så ta dem tillsammans. Man tror att vitamin K2 kan lösa upp lagrad kalcium i mjukvävnader och forsla vidare till skelettet.

Men det gäller att ha rätt form av vitamin K2. Den form som är bäst heter MK-7. Den är naturlig och varar längst i kroppen.

Är man i solen några timmar om dagen utan solkräm och annat skydd behöver man inte ta extra D-vitamin. Under andra förhållanden är det svårt att ens få i sig den låga rekommenderade dagsdosen på 10 mg.

Här får du 2500 IE/62 mg D3 och 100 mcg K2.

Doser: 30
Form: Liposomal / Flytande
Förpackning: 60 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml (8 pump)
Ursprungsland: USA
Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande, utom räckhåll för barn
NäringsinnehållMängd per dosDRI %
Vitamin D362 mcg / 2500 IE1240%
Vitamin K2 MK7100 mcg133%

Ingredienser:

Glycerin, vitamin D3, vitamin K2 (MK7), naturlig betakaroten, fosfatidykolin, konserveringsmedel (vitamin E som alfatokoferol), naturlig citronsyra från frukt och naturliga aromer (apelsinolja).

Se fler varor