Köp Acai Chia Bowl Online 40g - Go for life | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Plant Power Protein 400g i gruppen Superfood / Proteinpulver Mixar hos Råvarubutiken (7350047928076)
Plant Power Protein 400g
Plant Power Protein 400g

Plant Power Protein 400g

En blandning av våra bästa proteintillskott kombinerat med superingredienserna maca och lucuma. Proteinpulvernas proteinpulver, med andra ord.
Artnr: 7350047928076
Go For Life
220:- / 199:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Plant Power Protein – atleternas superblandning

 

Du har precis köpt nytt gymkort och undrar vilket proteinpulver du bäst kompletterar din träning med. Din blick sveper från hampaprotein med sina nyttiga omega-fetter till pumpaprotein med sina fantastiska mineralvärden. Du överväger till och med antioxidantbomben kakaopulver samt Maca med sin skyhöga vitamin C-halt.

Nu behöver du inte fundera längre, för vi har tagit fram Plant Power Protein som innehåller allt detta i en och samma påse – och lite till.

Alla vet att en varierad kost är bäst för hälsan eftersom det är viktigt att kroppen får i sig så många olika näringsämnen som möjligt. Detta gäller även proteinpulver, där vårt syfte var att plocka fram en blandning som både hjälper dig att bygga muskler och återhämta dig – samt att göra ditt immunförsvar mer resistent för påfrestningar.

Vi har med andra ord skräddarsytt en unik kombination av produkter och näringsämnen som förhoppningsvis kommer att boosta dig till helt nya prestationsnivåer.

Som bas har vi valt pumpaprotein, som utgör ungefär 50% av blandningen. Lägg därtill 20% hampaprotein och kroppens alla proteindepåer fylls på på nolltid.

Protein behöver kroppen dels för att generera energi och dels för att bygga upp muskelmassa, varför det är livsviktigt för personer som tränar mycket. Protein innehåller aminosyror med vilka kroppen snabbt lappar ihop de muskler och vävnader som bryts ner i och med diverse former av hårdträning.

Många anser att just hampaprotein är det bästa av alla växtproteiner, och med sin låga fetthalt kan det även hjälpa dig att gå ned i vikt. Pumpaprotein å sin sida innehåller förutom omega-fetterna höga värden vitamin K som stärker benstommen samt “mirakelmineralen” magnesium.

Utöver proteiner har vi valt att ladda Plant Power Protein med kakaopulver, maca, lucuma, solroslecetin och stevia. Maca lindrar både trötthet och utmattning samtidigt som det stärker ditt immunförsvar. Lucuma är en superfrukt som bland annat bibehåller energiomsättningen och sänker blodtrycket. Kakaopulver innehåller över 300 näringsämnen, bland dem järn som är livsviktigt för kroppen.

För att krydda blandningen ytterligare – både smak- och näringsmässigt – innehåller Plant Power Protein även solroslecetin och stevia.

Det finns alltså inte längre någon anledning att vela. Blanda en Plant Power Protein shake inför och efter varje träningspass så kommer du snart att fråga dig själv varför du någonsin druckit någonting annat.

Plant power protein är ett fantastiskt instant protein som smakar gott. 20G vegetabiliskt protein per portion.

Finns som portionsförpackning och storpack.

Ingredienser:
pumpaprotein, hampaprotein, macapulver, lucumapulver, kakaopulver, solroslecitin, stevia extrakt.

Näringsvärde per 100 g 
Energi 1529 kJ/365 kcal
Protein 44,7 g
Kolhydrater 11,6 g
-varav sockerarter 3,7 g
Fett 13 g
-varav mättat fett 2,1 g
Fiber 14,8 g
Salt 0,04 mg