Pau D'Arco Te 300g - Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Pau D'Arco Te 300g i gruppen Livsmedel / Drycker & Teer hos Råvarubutiken (W081893)
Pau D'Arco Te 300g

Pau D'Arco Te 300g

Ett te på Pau D'arco (Red Lapacho från Brasilien), vilket är en naturlig ört som kommer från den inre barken av trädet Tabebuia Impetiginosa (Taheebo) från Sydamerika. Kallas även för Inka te. Ett naturligt örtte som används traditionellt för att stärka hälsa och välbefinnande.
Artnr: W081893
Alpha Plus
279:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Alpha Plus Pau D'Arco Te Lösvikt är ett te på Pau D'arco (Red Lapacho från Brasilien), vilket är en naturlig ört som kommer från den inre barken av trädet Tabebuia Impetiginosa (Taheebo) från Sydamerika. Kallas även för Inka te. Ett naturligt örtte som används traditionellt för att stärka hälsa och välbefinnande.

 

Pau D'Arco är ett otroligt uppskattat örtte som är gjort av den inre barken av Lapachoträdet. Barken är känd för att motverka mikrober och stödja njurarnas reningsfunktion. Det är ett renande te som har använts i århundraden av indianstammar i framför allt Peru och Bolivia. Det verkar förebyggande och stärkande och är även bra vid fasta. Detta te kan drickas dagligen för hälsa och välbefinnande. Det är mycket mineralrikt och stimulerar bland annat matsmältningen

 

Dosering

3-6 koppas kan drickas dagligen under längre perioder.

Se fler varor