Kosttillskott
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Oregatrex - Oreganooljeblandning i gruppen Kosttillskott / Funktion / Förkylning & Immunförsvar hos Råvarubutiken (GH10810)
Oregatrex - Oreganooljeblandning
Oregatrex - Oreganooljeblandning

Oregatrex - Oreganooljeblandning

Detta är en blandning av vildplockad oreganoolja, cayenneolja och pepparmyntsolja. Många använder den i förkylningstider eller i förebyggande syfte. 

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10810
Global Healing Center
339:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Organic Oregano Oil Blend /Oregatrex


Alla oreganooljor är inte lika!


Det finns flera oregano produkter på marknaden, men de skiljer sig åt i kvalitet. Dr. Group som utvecklat denna produkt ville hitta en olja som hade absolut högsta potens och renhet - en som han själv kunde använda med sina patienter. 

Resultatet är en förstklassig och mycket koncentrerad blandning av vild ekologisk oreganoolja, ekologisk pepparmyntaolja och ekologisk cayenneolja i en bas av kallpressad ekologisk olivolja. Denna exceptionella blandning har:

  • Kallpressad, labratoriegraderad olja av vild, ekologisk Medelhavsoregano.
  • 300% högre koncentration av Carvacrol än de flesta andra oreganooljor (minst 80%).
  • Inga konstgjorda, kemiska eller giftiga biprodukter.


Tyvärr kan vi enligt rådande regelverk inte skriva mer om denna produkts hälsofördelar här. Vi rekommenderar därför att du söker information på egen hand och bildar dig en egen uppfattning.

Hur använder jag den?

Denna olja är mycket stark och bör endast användas under kortare perioder. Dr. Edward Group, som utvecklat denna produkt, rekommenderar två olika sätt att använda oljan på:

Dosering vuxna i förebyggande, utrensande syfte: Ta 6 droppar i en kapsel och svälj på full mage, efter måltid, 2-3 ggr/dag i 6 veckor. Vila sedan i minst två veckor och gör eventuellt om kuren vid behov.

Dosering vuxna som kur vid symptom (t.ex. vid förkylning): Ta 6 droppar i en kapsel och svälj på full mage, efter måltid, 2-3 ggr/dag i 5 dagar. 

OBS! Global Healing Center's oreganoolja levereras i glasflaska med dropp-pipett och vegetabiliska kapslar för dosering. Du måste droppa oljan i kapslarna före du tar den och alltid ta den på full mage - eftersom den annars kan vara för stark för magsäcken att hantera. Ta ej utan kapslar. Denna olja är ej för gravida, ammande eller barn under 12 år.

Ingredienser: 
Vild ekologisk Medelhavs oreganoolja, ekologisk kallpressad Extra Virgin Olivolja, ekologisk pepparmynta olja, cayenneolja. Denna högkvalitativa oreganoolja genomgår rigorös testning och har garanterad potens.


Innehåll:
 29,6 ml vätska som räcker ca 100 doser. Kommer med pipett och kapslar.


Tillverkare: 
Global Healing Center, USA.

Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Placera aldrig direkt på hud, i mun eller ögon. Om detta händer av misstag skölj med mjölk eller yoghurt direkt (det är inte farligt men kan svida ordentligt). Använd endast med kapslar.