Läs om Råvarubutikens historia | Råvaubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X

Välkommen till oss!

Råvarubutiken är inte som vilken webshop som helst. Men det har du säkert redan märkt! Här säljer vi ekologiska livsmedel, raw food-produkter och kökstillbehör av högsta kvalitet, och gör detta med så mycket service, glädje och kärlek som det bara går. Råvarubutiken skapades ur en passion för ekologisk, hälsosam mat och en vilja att bidra med något gott till världen. Ändamålet var att vara med och sprida bra mat, hjälpa människor till ett sundare liv och bidra till att planeten blir en trevlig plats även för våra barn.

I de tidigare ägarnas regi så drevs Råvarubutiken från Kivik på Österlen sedan 2009, men numera finns webbutikens lager i Mölnlycke utanför Göteborg, och ägs av Natessen AB. I Kivik fanns också rawfoodcafét Kiviks Lilla Råa, som också har fått ge namn åt vårt premiumsortiment med Raw Food-varor med ojämförbar kvalitet.

Nu är vi en handfull personer som arbetar inom och runt Råvarubutiken. Dels har vi det glada gänget på den nuvarande ägaren Natessens huvudkontor i Mölnlycke, och på distans finns de tidigare ägarna makarna Rosenblad.


Vår första logotyp, enkel men hjärtlig :)