Om oss
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X

Råvarubutiken - ekologiska råvaror, superfood och hälsokost

Råvarubutiken
Råvarubutiken är inte som vilken webshop som helst. Men det har du säkert redan märkt! Här säljer vi ekologiska livsmedel, raw food-produkter och kökstillbehör av högsta kvalitet, och gör detta med så mycket service, glädje och kärlek som det bara går. Råvarubutiken skapades ur en passion för ekologisk, hälsosam mat och en vilja att bidra med något gott till världen. Ändamålet var att vara med och sprida bra mat, hjälpa människor till ett sundare liv och bidra till att planeten blir en trevlig plats även för våra barn.

Företaget har flera egna varumärken bland annat Råvarubutiken och Kiviks Lilla Råa. Vi noga väler råvaror och packar in själva i vår lokal. Därutöver säljer vi ett antal andra kända varumärken såsom GEO, Probiform, Kuna, Råchokladfabriken, Muria, Algaran mm.

Kiviks Lilla Råa är varumärket som bär sitt namn från det lilla caféet som startades av rawfood-entusiasterna Erik och Vilda Rosenblad. Produkterna i sortimentet är av riktig ekologisk Raw Food-kvalitet och har således all sin näringsmässiga kraft och potential kvar.

Sedan varumärket startades för över 10 år sedan så har mycket hänt. Idag är varumärket inte bara ett varumärke med fina råvaror inom super food. I vår linje av varumärken är detta det varumärket där vi lägger högst fokus i att erbjuda exklusiva råvaror inom just super food. Vi försöker ha ett rimligt pris men varans ursprung och kvalité går före helt enkelt. För dem som söker det där extra så finner ni de råvarorna inom detta varumärket. Samt råvaror som troligtvis inte finns i något annat varumärke med tanke på mängden som produceras varje år från respektive råvara. 
Förpackningarna är dessutom helt miljövänliga och går helt i linjen med allt Kiviks lilla råa står för. 

Linjen är komplett inom superfood genren men finns några avstickare som kakao produkter. Så för dig som har en hälsokost butik eller helt enkelt väldigt kräsna kunder så är detta varumärket för dig.

Vår egen produktion med lager ligger i Landvetter utanför Göteborg, och ägs av Natessen AB. 
Vi en handfull personer glada och hängivna som arbetar inom och runt Råvarubutiken. 


Företagets värderingar är

 • Direkt handel och rättvist betalt till bönder
  Genom att köpa våra varor direkt från bönder och kooperativ kan vi säkerhetsställa kvalitet, spårbarhet och anständiga villkor. Lika viktigt för oss är en nära relation till våra kunder så vi kan lära av och förstå varandra!
 • Ekologiska och färska råvaror
  Vi erbjuder ekologiska råvaror direkt från bönder och kooperativ till alla som vill äta och leva sunt. Vi levererar årets skörd färskvaror vilket sparar viktiga näringsämnen och mineraler människans kropp behöver.
 • Hälsa och miljö
  Våra produkter skall vara bra både för hälsan och miljön. Ekologiskt jordbruk är ett heltäckande system där alla delar samarbetar på naturens villkor. Då mår vattnet och jorden bra och fåglar, insekter och småkryp lever och frodas. När du handlar ekologiskt slipper människor, djur och växter att utsättas för kemiska bekämpningsmedel. 


  råvarubutiken