Nöt- & Frökex- Köp kex online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Nöt- & Frökex, Maca & Cinnamon, eko, 40g i gruppen Livsmedel / Choklad, Gott & Bars / Superfood & Raw Food Bars hos Råvarubutiken (704071)
Nöt- & Frökex, Maca & Cinnamon, eko, 40g

Nöt- & Frökex, Maca & Cinnamon, eko, 40g

En läcker och krispig blandning av groddat bovete, solrosfrön och mandlar med sötningen kommer från torkade russin och fikon

Artnr: 704071
Raw Gorilla
29:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Det här är en läcker och krispig blandning av groddat bovete, solrosfrön och mandlar med sötningen kommer från torkade russin och fikon. Detta är en bra källa till fiber och protein, och naturligtvis höjer den råa chokladen och lucumasmaken energinivån ytterligare ett snäpp.

I början av 2014 fick Londonbon Fraser Gregory en idé om att frukost och mellanmål ska vara god, hälsosam och rolig. När han inte hittade detta alternativ fick han ta saken i egna händer och skapade Raw Gorilla. Det som skiljer Raw Gorilla från andra frukostflingor är att innehållet både smakar gott och gör gott för hälsan. Produkterna innehåller nämligen bara rena, ekologiska ingredienser som blandats samman med superfoods som rå kakao, lucuma och maca. Produkterna är raw, glutenfria, vegan och Paleo. Raw Gorillas tror på att ekologisk, raw mat, som inte upphettats till mer än 42 grader, hjälper oss att vara friskare, gladare och mer vitala hela dagen! Raw Gorilla har sitt huvudsäte i London, England och namnet kommer förstås av att gorillor är växtätare.

Produktinformation
INGREDIENSER: Groddad bovete*, groddade solrosfrön*, torkade dadlar*, russin*, torkade fikon*, MANDLAR*, kakaopulver* (3%), lucumapulver* (1%), vanilj*. *Ekologiskt certifierad ingrediens

Näringsinnehåll per 100g

Energi: 1557/373 kJ/kcal
Fett: 6.71g
varav mättat: 3.34g
Kolhydrater: 63.34g
varav sockerarter: 19.97g
Protein: 9.7g
Fiber: 4.02g
Salt: 0.02g

Se fler varor