Natures Paradise ´Kokostalk´ för bebisar Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Natures Paradise ´Kokostalk´ för bebisar i gruppen Kropp & Skönhet / Funktion / Barn hos Råvarubutiken (K20551)
Natures Paradise ´Kokostalk´ för bebisar

Natures Paradise ´Kokostalk´ för bebisar

Den renaste ""stjärtpulver"" för bebisar som vi sett. Helt ekologisk och naturlig gjord på endast ekologiskt arrowrotspulver och kokospulver. Inget annat; inget talk eller parfym tillsatt. Passar känslig och ömtålig hud. Doftar kokos naturligt. Istället för talk - självklart även för vuxna. 148 ml pulver.
Artnr: K20551
Nature's Paradise
139:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Baby Organic Coconut Powder

Ekologiskt Arrowrootspulver blandat med ekologiskt kokospulver hjälper till att hålla barnet torrt samtidigt som det är mjukgörande för huden.
  • Det innehåller absolut ingen talk eller syntetiska tillsatser. 
  • Andra användningsområden inkluderar mellan barnets tår, i skor etc. där svett kan samlas och orsaka utslag. Det går självklart bra till vuxnas skor också.
  • Man kan helt enkelt ersätta talk med detta ekologiska pulver för ett mycket hälsosammare alternativ.
  • Doftar naturligt av kokos från äkta kokospulver.

Ingredienser/INCI: Ekologiskt arrowrotspulver (Marantha arundinacea root extract) och ekologiskt kokospulver (Cocos nucifera). Inget annat! Vegan.


OBS!
Du behöver EJ öppna korken utan ta endast bort klistermärket från toppen av flaskan och VRID på locket så öppnar sig små hål. Lätt att stänga igen så den går att ha med sig i väskan.


Tillverkare: Natures Paradise

Är en av få ekologiska hudvårdsserier som är 100% fria från syntetiska och artificiella ingredienser. De tillverkar underbara produkter som är helt ekologiska - efter samma regelverk som ekologisk matproduktion med så få ingredienser som möjligt. Natures Paradise kommer alltid att hålla sig till sina ""gröna rötter"" och sätta barnens säkerhet främst genom att tillverka sina produkter på ett uthålligt sätt - deras fabriker är 100 % kemikaliefria. Alla deras produkter är veganvänliga och innehåller alltså inga ingredienser från djur och inte heller är de djurtestade