Mykind Organics Vegan C-vitamin | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
GL mykind Org Vitamin C Spray 58ml i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / C-vitamin hos Råvarubutiken (KC1243)
GL mykind Org Vitamin C Spray 58ml

GL mykind Org Vitamin C Spray 58ml

MyKind Organics C innehåller C-vitamin från ekologisk mat. C-vitamin är värdefullt för immunförsvaret, är en kraftfull antioxidant som skyddar våra celler från fria radikaler och essentiellt för tillväxt och reparation av vävnader samt stödjande för vår syn, mentala skärpa och hjärt/kärlhälsa. MyKind Organics C är tillverkad i bekväm sprayform med smak från körsbär/citrus och är certifierad ekologisk. Passar alla åldrar från 4 år och uppåt. Flaskan innehåller 27 doser av 60 mg C-vitamin (5 sprays). 58 ml sprayflaska.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: KC1243
Garden of Life
189:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

MyKind Organics Vitamin C Spray

Presentation av mykind Organics: 

Mykind Organics består av en rad vitaminer och mineraler som anpassats till både kön och ålder med noga utvalda näringsämnen. Produkterna är ekologiska enligt USDA och EU och är fria från GMO. Garden of Life mykind Organics produkter tillverkas enbart av riktiga råvaror, vilket är oerhört svårt att göra - vilket sannolikt är orsaken till att det aldrig har gjorts förut.

Det tog åratal av uppfinningsrikedom och tålamod för Garden of Life. Deras ”familj” av ekologiska odlare förser dem med färska frukter, grönsaker och örter som sedan utgör mykind Organics målgruppsanpassade, råvarubaserade produkter. Varje tablett eller spray innehåller ren, perfekt näring från råvaror. Dessutom är mykind Organics den första multivitaminen som använder sig av Clean Tablet Technology, en patentsökt process där endast ekologiska råvaror används som ingredienser.

myKind Organics sprayer: 

Garden of Life:s sprayer är de enda certifierat ekologiska vitaminsprayerna och de kommer i ett mer biotillgängligt (hur snabbt och hur mycket som når sitt mål) format som når blodomloppet snabbare, vilket gör att det absorberas effektivare i blodet och används snabbare av kroppen. Vitaminer i sprayform går inte igenom matsmältningskanalen, och därmed kan de som har bakomliggande matsmältningsproblem eller generellt svag absorptionsförmåga gynnas av sprayformatet. De smakar toppen och är väldigt lättanvända, och kan enkelt tas med för en snabb och smidig dos på språng. Dosen kan också lätt anpassas efter årstiden.

Garden of Life:s mykind ekologiska C-vitaminspray ger 75 % av ditt rekommenderade intag per dos i den mest biotillgängliga formen som finns, en naturlig form som lätt känns igen och absorberas av kroppen utan att stora mängder behöver gå igenom kroppen först. Amlabär är en av de frikostigaste källorna till C-vitamin med naturligt förekommande växtsammansättningar, ”bioflavonoider”, och de stödjer samverkande näringsämnen som hjälper till med upptaget av C-vitamin. C-vitamin är ett vattenlösligt, essentiellt näringsämne och det behöver fyllas på varje dag.

C-vitamin bidrar till ett friskt immunförsvar, samt friska tänder, hud och tandkött. C-vitamin hjälper också till att minska trötthet och låga energinivåer, stödjer återhämtningen efter intensiv träning, stödjer den mentala kapaciteten och ger stöd åt kroppens naturliga försvar mot vardagens stressfaktorer både inifrån och runtomkring oss. Precis som med våra andra mykind Organics-vitaminer så är C-vitaminsprayen oberoende ekologiskt certifierad, GMO-fri, glutenfri, vegansk och kosher.

Certifierat ekologiskt
Certifierat vegetariskt
Verifierat GMO-FRITT projekt
Mjölkfritt
Sojafritt
Veganskt

Vuxna och barn över 4 års ålder kan ta 5 sprayningar (eller mer) varje dag efter behov. Kyl efter öppnandet och använd inom 60 dagar.

 

Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om säkerhetsförseglingen är trasig eller saknas. Överskrid inte dagligt rekommenderat intag. Kosttillskott ska inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kosthållning och en hälsosam livsstil. Spraya inte i ögonen.