Mykind Organics Vegan B-12 | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
GL mykind Org Organic B12 spray 58m i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / B-vitamin hos Råvarubutiken (KC1245)
GL mykind Org Organic B12 spray 58m
GL mykind Org Organic B12 spray 58m
GL mykind Org Organic B12 spray 58m
GL mykind Org Organic B12 spray 58m

GL mykind Org Organic B12 spray 58m

MyKind Organics B-12 innehåller metylkobalamin som är en naturlig form av B-vitamin som är nödvändig för energi, metabolism och bildandet av friska blodceller. Garden of Lifes B-12 är tillverkad i bekväm sprayform med hallonsmak och är certifierad ekologisk. Passar alla som hellre vill ha vitaminer i sprayform än att inta piller. Flaskan innehåller ca 140 spray á 500 µg. 58 ml sprayflaska.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: KC1245
Garden of Life
189:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Mykind Ekologisk B12-spray 58 ml


Presentation av mykind Organics: 

Mykind Organics består av en rad vitaminer och mineraler som anpassats till både kön och ålder med noga utvalda näringsämnen. Produkterna är ekologiska enligt USDA och EU och är fria från GMO. Garden of Life mykind Organics produkter tillverkas enbart av riktiga råvaror, vilket är oerhört svårt att göra - vilket sannolikt är orsaken till att det aldrig har gjorts förut.

Det tog åratal av uppfinningsrikedom och tålamod för Garden of Life. Deras ”familj” av ekologiska odlare förser dem med färska frukter, grönsaker och örter som sedan utgör mykind Organics målgruppsanpassade, råvarubaserade produkter. Varje tablett eller spray innehåller ren, perfekt näring från råvaror. Dessutom är mykind Organics den första multivitaminen som använder sig av Clean Tablet Technology, en patentsökt process där endast ekologiska råvaror används som ingredienser.

MyKind Organics sprayer: 

Garden of Life:s sprayer är de enda certifierat ekologiska vitaminsprayerna och de kommer i ett mer biotillgängligt (hur snabbt och hur mycket som når sitt mål) format som når blodomloppet snabbare, vilket gör att det absorberas effektivare i blodet och används snabbare av kroppen. Vitaminer i sprayform går inte igenom matsmältningskanalen, och därmed kan de som har bakomliggande matsmältningsproblem eller generellt svag absorptionsförmåga gynnas av sprayformatet. De smakar toppen och är väldigt lättanvända, och kan lätt tas med för en snabb och smidig dos på språng. Dosen kan också lätt anpassas efter årstiden.

Garden of Life mykind Organics har en råvarubaserad B12-formula som är certifierat ekologisk och GMO-fri i sin bästa naturliga och aktiva form, metylkobalamin. Garden of Life har tagit fram en fermenterad sorts jäst ”saccharomyces cerevisiae”, med en god ekologisk hallonsmak, i en formula som är helt fri från konstgjorda smakämnen, sötningsmedel eller konserveringsämnen. B12-vitaminet bidrar till en hälsosam ämnesomsättning och stödjer minskningen av trötthet och låga energinivåer.

B12 stödjer också ett friskt immunförsvar och normala psykologiska funktioner som koncentrationsförmågan. Forskning hänvisar också till B12-vitaminet som ”minnesvitaminet”, och eftersom det är vattenlösligt behöver det fyllas på varje dag. Veganer och vegetarianer får oftare brist på B12, eftersom B12 kan finnas i kött och mjölk. Precis som med våra andra mykind Organics-vitaminer så är B12-sprayen oberoende ekologiskt certifierad, GMO-fri, glutenfri, vegansk och kosher.

Certifierat ekologiskt
Certifierat vegetariskt
Verifierat GMO-FRITT projekt
Mjölkfritt
Sojafritt
Veganskt

Ta en sprayning per dag. Kan också blandas ut i din favoritdryck. Kyl efter öppnandet och använd inom 60 dagar.

 

Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om säkerhetsförseglingen är trasig eller saknas. Överskrid inte dagligt rekommenderat intag. Kosttillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kosthållning och en hälsosam livsstil. Spraya inte i ögonen.