MSM + Vitamin C
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
MSM + Vitamin C i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / C-vitamin hos Råvarubutiken (902017)

MSM + Vitamin C

Vitamin C bidrar till immunsystemets normala
funktion och till normal kollagenbildning som
har betydelse för benstommens och broskets
normala funktion.

  • En burk räcker i 40-60 dagar
  • 120 tabletter
  • Rekommenderat intag: 3 tabletter dagligen i samband med måltid. Börja med 1 tablett och trappa gradvis upp till 3 tabletter dagligen.
Artnr: 902017
Great Earth
129:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Många förknippar svavel till sånt som vulkaner kastar ur sig när de blir arga och får utbrott. Men faktum är att svavel är en viktig beståndsdel av kollagen och keratin som bland annat bygger upp brosk, senor, hjärna, bindväv, muskler, skelett, hår, hud och naglar. Svavel finns i det mesta vi äter men mycket försvinner vid uppvärmning och tillagning. Våra tabletter innehåller organiskt svavel i form av MSM (förkortning på det krångliga ordet metylsulfonylmetan). Vi har dessutom kombinerat det med C-vitamin som bidrar till immunsystemets normala funktion och till kollagenbildning, som har betydelse för hudens, benstommens och broskets normala funktion.

Innehållper 3 tabletter%-DRI
MSM3 000 mg*
Vitamin C900 mg1 125

*Dagligt referensintag ej fastställt

Ingredienser: 
MSM (metylsulfonylmetan), vitamin C (askorbinsyra), klumpförebyggande medel (vegetabiliska fettsyror, vegetabiliskt magnesiumsalt av fettsyror, kiseldioxid), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboxi-metylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, vegetabiliskt glycerol)

Dosering:
3 tabletter dagligen i samband med måltid. Börja med 1 tablett och trappa gradvis upp till 3 tabletter dagligen.