Köp Turmeric (Gurkmeja) Extrakt online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Turmeric (Gurkmeja) Extrakt i gruppen Kosttillskott / Antioxidanter hos Råvarubutiken (GH10626)
Turmeric (Gurkmeja) Extrakt
Turmeric (Gurkmeja) Extrakt

Turmeric (Gurkmeja) Extrakt

Upplev kraften från en ekologisk gurkmeja färskplockad och framställd med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik. Den här blandningen innehåller hela spektrumet av antioxidanter som finns naturligt i gurkmeja. Innehåller svartpeppar för den maximala verkan. Det är en Spagyrex blandning av ekologisk gurkmeja rot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler. Glasflaska med pipett. 59,2 ml - räcker till 48 doser (24 dagar) vid rekommenderad dosering.
Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10626
Global Healing Center
319:-
Antal: 
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

Turmeric Liquid Extract - Gurkmeja extrakt


Upplev kraften från en ekologisk gurkmeja färskplockad och framställd med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik. Den här blandningen innehåller hela spektrumet av antioxidanter som finns naturligt i gurkmeja. Innehåller svartpeppar för den maximala verkan.


Alla dessa ingredienser blandas i ett stor glasbehållare och tillåts extrahera ut alla de fördelaktiga komponenterna ut ur pulvret och in i vätskan under många dagar. Den naturliga masureringsprocessen extraherar alla de fördelaktiga föreningarna från gurkmeja och svartpeppar och bevarar en naturlig synergi.


Global Healing Center tillhandahåller inte standardiserade extrakt för enskilda föreningar, men tillverkar kompletta extrakt, det vill säga dess produkter har ett sortiment som alla föreningar. gurkmeja och curcumin. Curcumin är den mest kända aktiva ingrediensen i gurkmeja, och curcumin har antioxidantegenskaper. Kombination med svartpepparekstrakt ökar intaget.


Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kDr. Teamet grundade Global Treatment Center 1998. Hans vision är att hjälpa så många människor som möjligt att vara friska genom att berätta för dem så detaljerad som möjligt om hälsoprodukter. Han ville visa hur lätt avgiftning är och hur viktigt det är för kroppen.

Han fann att när kroppen är förorenad och dess interna självreparationsmekanismer försvagas kan den orsaka sjukdom. Därför inledde han sin egen utforskning och strävade efter att skapa de mest kraftfulla växtbaserade njurreningsprodukterna.

Dr. Group antog denna tekniken från Paracelsus (den berömda forskare och en alkemist) och hans avancerade vetenskap och teknik för att skapa Spagyrex®. Detta är en revolutionerande process med flerstegs alkemi som separerar och omorganiserar alla delar av örter för att extrahera dem på bästa möjliga sätt.


Fördelar med Turmeric Extrakt:

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringsmedel eller fyllnadsmedel. De enda ingredienserna är ekologisk gurkmeja av högsta kvalité, ekologisk svart peppar, vegetabiliskt glycerin, renat vatten samt spårmineraler.
 • Vegan.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

   Dosering för vuxna: 2 pipetter på morgonen och 2 pipetter på eftermiddagen eller kvällen.

   Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Innehåll flaska: Glasflaska med pipett på 59,2 ml - räcker till ca 48 doser (24 dagar) vid rekommenderad dosering.

   Ingredienser: 
   Extrakt tillverkat av ekologisk Gurkmejarot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler.

   Förvaring:
    på sval och mörk plats eller i kylskåp.


   Tillverkare:
    Global Healing Center, USA.