Köp Moringa Extrakt online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Global Healing Moringa Extrakt i gruppen Kosttillskott / Antioxidanter hos Råvarubutiken (GH10684)
Global Healing Moringa Extrakt
Global Healing Moringa Extrakt

Global Healing Moringa Extrakt

Moringa har använts i århundraden för att stärka hälsa. Moringa är ekologisk och producerad av färska moringablad med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik med Energized Trace Minerals ™. 59,2 ml flytande extrakt i glasflaska med pipett.
Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10684
Global Healing Center
339:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Moringa


Moringa har använts i århundraden för att stärka hälsa. Moringa är ekologisk och producerad av färska moringablad med hjälp av Raw Herbal Extract-teknik med Energized Trace Minerals ™. 

Dosering för vuxna: Ta 1 pipett (1 ml) på morgonen och 1 pipett på eftermiddagen/kvällen. Tips: Du kan också lägga till en pipett till ditt varma eller kalla te.


Kontraindikationer:
 Om du tar medicin för din sköldkörtel, blodsocker eller blodtryck eller läkemedel som metaboliseras av din lever, prata med din doktor innan du tar moringa.


Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kos
t.

Innehåll flaska: 
Glasflaska på 59,2 ml med pipett - räcker i 30 dagar.

Ingredienser: 
Ekologisk Moringa från bladen, ekologiskt, vegetabiliskt glycerin och trippel renat vatten, spårmineraler.

Tillverkare: Global Healing Center, USA.