Manuka Health Honung - Köp online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

Manuka Health

Manuka-HealthManuka Health - unika biprodukter från Nya Zeeland


Manuka Health grundades 2006 för att producera beprövade hälsoprodukter som kombinerar det bästa av natur och vetenskap.

Manuka Health är ett pålitligt stort varumärke som finns i över 45 länder världen över. Från biodling till produktion bevarar företaget bioaktiviteten och styrkan hos de naturliga ingredienserna, och tillämpar vetenskaplig testning för att garantera kvaliteten på sina produkter. Nya Zeeland är ett land med en unik och isolerad miljö som skapar ett växtliv med kraftfulla naturliga bioaktiva ämnen som har en anmärkningsvärd potential.

Manuka-trädet
Manuka har en lång historia som en medicinsk växt traditionellt har används av Nya Zeeland Maori-folk som ett antiinflammatoriskt och helande medel, särskilt för matsmältningen och huden. Manuka honungs unika egenskaper kommer från Manuka blommor vilket gör Manuka honung så annorlunda.

Nya Zeelands Propolis
Propolis, eller kittvax, smalar bina från knoppar på vissa träd och växter och från kåda. I kupan används denna för att täta och för att skydda bikupan från infektioner. Propolis har mycket höga nivåer av bioflavonoider, och har certifierats separat till att innehålla minst 30 mg/g (BIO30).

Bin
Efter att Manuka-trädet har blommat och honungen har skördats, kommer bina närmare hemmet och våra biodlare övervakar dem och håller dem friska under hela vintern. Nässlarna är noggrant Biodlarna ser till att bina har tillgång till både vatten och mat för att hålla bina friska tills Manuka-trädet blommar igen på sommaren.

Visa filter Dölj filter
Egenskaper
Glutenfritt
Raw
Pris
Manukahonung (MGO 100+), raw, 250g
15%
Äkta manukahonung av grym kvalitet!
183:-215:-
Manukahonung (MGO 250+), raw, 250g
15%
Äkta manukahonung av superkvalitet!
234:-275:-
Manukahonung (MGO 400+), raw, 250g
15%
Äkta manukahonung av superkvalitet!
319:-375:-
Manukahonung (MGO 550+), raw, 250g
15%
Äkta verkligt kraftfull manukahonung av superkvalitet!
506:-595:-