Bergamott Eterisk Olja, eko, 10ml Oljor & Smör - Ekologisk Mat
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Mango Lime arom EKO 10ml i gruppen Livsmedel / Kryddor & Smak hos Råvarubutiken (C30516)
Mango Lime arom EKO 10ml

Mango Lime arom EKO 10ml

Naturlig arom framställd av ekologiskt odlade råvaror, kontrollerade av EcoCert. För doftsättning av hud- och hårvårdsprodukter samt smaksättning åt karameller, desserter och dryck.

Artnr: C30516
Crearome
69:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Mango-Lime arom EKO

För doftsättning av hud- och hårvårdsprodukter samt smaksättning åt karameller, desserter och dryck.

Dosering 0,5-1%.

Naturliga aromer framställda av ekologiskt odlade råvaror, kontrollerade av EcoCert. Härliga aromer att doftsätta alla dina vattenbaserade produkter som tex cremer, lotioner, geler, tvålar och shampo. De ger nya möjligheter till läpprodukter, då de även avger en underbar smak. Observera att aromerna är vattenlösliga och skall enbart användas i sådana produkter. De fungerar dock i produkter med enbart fett, om bivax finns med i receptet. Det är viktigt att då röra olje- och vaxblandningen så länge det går, tills den börjar att tjockna, innan aromen tillsätts.

Fungerar inte i hud och massageoljor.

Aromerna passar också ypperligt för smaksättning av livsmedel och godsaker som karameller, desserter, glass samt drycker av olika slag. De ekologiska aromerna ger definitivt nya dimensioner till Dina produkter!Vetenskapligt namn: Mangifera indica L och Citrus aurantifolia Extrakt
Växtdel: Frukt
Ursprungsland: Frankrike