Ekologisk måltidsersättning - Köp produkter online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

Måltidsersättning

måltidsersättningReady-to-Eat Måltider

är produkter som ersätter alla eller vissa måltider och mellanmål. De gör det lätt att hålla koll på hur många kalorier du får i dig under en dag och är utformade för att ge dig alla vitaminer och mineraler du behöver samtidigt som du äter kalorisnålt.

Det blir allt viktigare att välja de råvaror och de ingredienser som ser till att naturen mår bra samtidigt som vi får det vi behöver från jorden. För dig som behöver använda tiden effektivt till vardags kan färdiglagade måltidsersättningar vara ett alternativ. Våra ekologiska måltidsersättningar tar vara på både dig och naturen.

 
RAW Meal ger kroppen näringen av en välbalanserad och hälsosam måltid på ett enkelt och lättupptagligt sätt. Den är perfekt som frukost eller mellanmål - och ett ypperligt råkost / vegan alternativ som återhämtningsdryck efter träning.
Varför välja RAW Meal? 
Raw meal går längre än ekologisk mat genom att tillhandahålla levande probiotika och enzymer, individuellt skapade vitaminer och mineralämnen samt kofaktorer som beta-glukaner, SOD, glutation och Q10, vilket gör näringen mer tillgänglig för din kropp.
 Raw Meal innehåller 45 råa ekologiska superfoods, groddar och grönt som ger protein, fibrer och nyttiga fettsyror. RAW Meal innehåller också 21 "Vitamin Code"-vitaminer och mineraler och ger minst 100% av RDI (rekommenderat dagligt intag) av viktiga näringsämnen. 
 
Visa filter Dölj filter
Egenskaper
Pris
Varumärke
Clearspring
Ekologisk Hatcho Miso 300g
Hatcho Miso innehåller mer protein och mindre salt an andra misosorter. Tillverkas enligt traditionell japansk medtod ...
99:-
Ekologisk Misosoppa med Alger 4x10g
Tillverkad av två sorters miso och två sorters alger.
69:-
Ekologisk Mugi Miso 300g
En pasta av fermenterade sojabönor och korn.
99:-