Ekologisk måltidsersättning - Köp produkter online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X

Måltidsersättning

måltidsersättningReady-to-Eat Måltider

är produkter som ersätter alla eller vissa måltider och mellanmål. De gör det lätt att hålla koll på hur många kalorier du får i dig under en dag och är utformade för att ge dig alla vitaminer och mineraler du behöver samtidigt som du äter kalorisnålt. Numera är alternativen lite mer tilltalande än de gamla pulversopporna – här kan du få både läckra smaker och levande näringsämnen, något som många med en raw kosthållning kan uppskatta!
Det blir allt viktigare att välja de råvaror och ingredienser som ser till att naturen mår bra samtidigt som vi i vår tur får allt vi behöver från jorden. För dig som behöver använda tiden effektivt till vardags kan färdiglagade måltidsersättningar vara ett alternativ. Våra ekologiska måltidsersättningar tar vara på både dig och naturen. Näringssammansättningen bygger på de senaste rönen inom forskningen och en stor omtanke om både den fysiska hälsan och det känsliga växtlivet i vår omgivning – prova några olika smaker och hitta dina favoriter och få mer koll på helheten, som när du ska träna eller bara vill ge kroppen lite enkla lösningar ibland när livet ropar på dig från flera håll samtidigt.
Du kan lämna över det som ibland blir en stress över att få tag på och få i sig all näring kroppen behöver till proffsen – här har arbetet gjorts åt dig och du kan njuta av fördelarna i ett lättilllgängligt format. Även vid mer intensiva träningsperioder eller kanske tävlingssäsonger i sportutövandet kan det vara skönt att få fokusera på prestationerna och ändå känna sig trygg med att kroppen får helt tillräckliga mängder nyttigheter i sig, kvickt och enkelt.

RAW Meal ger kroppen näringen i en välbalanserad och hälsosam måltid på ett enkelt och lättupptagligt sätt. Den är perfekt som frukost eller mellanmål - och ett ypperligt råkost-/veganalternativ som återhämtningsdryck efter träning.
Varför välja RAW Meal?
Raw meal går längre än ekologisk mat genom att tillhandahålla levande probiotika och enzymer, individuellt skapade vitaminer och mineralämnen samt kofaktorer som beta-glukaner, SOD, glutation och Q10, vilket gör näringen mer tillgänglig för din kropp.
Raw Meal innehåller 45 råa ekologiska superfoods, groddar och grönt som ger protein, fibrer och nyttiga fettsyror. RAW Meal innehåller också 21 "Vitamin Code"-vitaminer och mineraler och ger minst 100 % av RDI (rekommenderat dagligt intag) av viktiga näringsämnen.

 
Visa filter Dölj filter
Egenskaper
Pris
Varumärke