Chia har sett en stark uppgång i mångas kök de senaste åren, och det är vi inte förvånade över. Chiafrön är fantastiska på att binda vätska och används på olika sätt som fyllnad i bakverk och desserter till exempel, och är mångas favoritersättning för ägg när det vankas pannkakor eller kladdkaka. Innehållet av aminosyror, protein, antioxidanter, vitaminer, mineraler och omega-3 gör inte saken sämre, och möjligheten att kombinera hälsonytta med matlagningsglädje på ännu fler sätt är alltid välkommen. Visste du att du också kan grodda chiafrön och få ut de extra gottigheterna som enzymer och ännu mer vitaminer? Prova att göra en chiapudding med mandelmjölk, en nypa havssalt och smaksatt i olika lager med söta, råmosade bär, så förstår du snart vårt val att erbjuda ekologiska chiafrön i vårt utbud.
Chiafrön
Egenskaper
Glutenfritt
Raw
Vegan
Pris
Varumärke
Kiviks Lilla Råa
Mother Earth
Råvarubutiken