Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti Rengöring - Ansiktsvård -
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti i gruppen Kropp & Skönhet / Ansiktsvård / Rengöring hos Råvarubutiken (K10461)
Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti

Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti

Ett blomdestillat från ekologiska lavendelblommor. Detta blomvatten är milt och passar de flesta hudtyper. Lavendelvatten är en lugnande hud tonik som ger både näring och rengör huden. 100 ml i plastflaska med sprayfunktion.
Artnr: K10461
Akamuti
149:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Ekologisk Hydrolat Lavendel


Hydrolater är en biprodukt vid destillering av örter och blommor när man producerar eteriska oljor. Alla är antiseptiska. De används bla. som milda ansiktsvatten. De är sköna att återfukta/rengöra ansiktet med. Blomvatten förbereder huden för kräm, har en svagt sammandragande och svalkande effekt på huden.


Lavendel verkar lindrande om man har känslig hud och milt renande vid fet hud. Det är en fin hud tonik med lugnande doft som både ger näring och rengöring. Lavendel passar även vid acne, eksem och vid inflammerad hud. Använd gärna på solsveda eller på bett.

Lavendelvatten passar som ansiktsvatten för att rengöra och lugna normal hy, torr hy, fet hy och känslig hy. Blomvattnet har en lugnande lavendeldoft. Märk: Att hydrolater är milda betyder ej att de har en mild doft - de doftar mycket eftersom det är ett blom/örtvatten.

Rekommenderad Hudtyp: alla hudtyper.

Användning: Använd den outspädd på bomull eller spraya över ansiktet och låt torka.
Med ansiktskräm:
 Spaya lite direkt på ansiktet och när huden är fortfarande är "fuktig" smörj in med ansiktskräm. På så sätt känns din ansiktskräm ännu ”lättare” och din burk räcker längre. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.
 
INCI/Innehåll: 100% Ekologisk destillerad lavendelvatten (Lavandula angustifolia).

Ursprungsland:
 England. 100 ml i plastflaska med sprayfunktion.

Förvaring:
 Mörkt och svalt. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.


AKAMUTI
 säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.