Garant för Ekologisk Kvalitet | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X

Cacao GrowerAlltid med fokus på kvalitet, ekologi och ursprung!

Vid en första anblick kanske Råvarubutiken verkar vara som vilken annan livsmedelsbutik som helst på nätet. Men under huven på butiken döljer sig ett engagemang som sträcker sig långt bortom ett intresse av stt bara sälja mat. Vad vi vill är att tillgängligöra livsmedel - superfoods, gryn, kakao, frukt, nötter och annat - som har en riktigt fin kvalitet, men som också producerats på ett sätt som är bra för den som odlat och hanterat dessa, såväl som för dig som till sist ska använda, äta och njuta av produkten.

Därför är den överväldigande majoriteten av alla de varor vi säljer ekologiskt certifierade. De har också genomgått en noggrann kvalitetskontroll och provsmakning. Våra producenter och leverantörer är noga utvalda efter kriterier som bland annat innefattar sociala omständigheter för odlare, leverantörernas rutiner för egenkontroll och det övergripande hållbarhetsarbetet i produktionen. Inte alla kan, eller tillåts, leverera råvaror till vår verksamhet.

Självklart måste vi som livsmedelsföretag se på priset när vi tar in varor i vårt sortiment. Vi vill att du som kund ska kunna ha råd med våra varor. Men vi låter aldrig priset gå före kvalitet. En vara som inte håller måttet kvalitetsmässigt, har inget i vår butik att göra.