Råvarubutiken
Din sida
  
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Shirataki- Ready to eat-Spaghetti Bolognese 200g i gruppen Ekologisk Mat & Rena Råvaror / Mjöl & Gryn hos Råvarubutiken (1508)
Shirataki- Ready to eat-Spaghetti Bolognese 200g

Shirataki- Ready to eat-Spaghetti Bolognese 200g

Japanska shiratakinudlar i spaghetti form med italjensk tomatsås, bara 80 kalorier
Artnr: 1508
Miracle Noodle
59:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Shiratakinudlar  i spaghetti form med italjensk tomatsås, rika på fibrer, bara 80 kalorier!

Miracle Noodles shiratakispaghetti med vegansk Bolognesesås kommer att transportera dina smaklökar till Italien! Detta speciella veganska recept innehåller Jackfrukt. Jackfrukt är infödd i Sydostasien och har lågt värde av  kolhydrater och högt med fiber. Med bara 80 kalorier per portion kommer denna maträtt att uppskattas av alla pastaälskare.
  • I korthet
  • Kalorisnålt. Naturligt fritt från laktos, gluten, vete och soja. 
  • Baserat på glukomannan - ett naturligt och mineralrikt kostfiber från konjakrot - utan fett, socker eller stärkelse.
  • Superbra i kosten när du försöker minska kolhydratintag och hålla en bra vikt.
  • Traditionell japansk hälsokost som absorberar smak från soppor, såser och grytor.
Innehåll: Renat vatten, shiratakinudlar (konjakrotsmjöl), kalciumhydroxid, jackfrukt, tomat, tomatmassa, lök, kokosolja. kokossocker, vatten, vitlök, basilika, salt, vitpeppar

Näringsvärde per 100 g 
Energi 210 kJ/50 kcal 
Fett 2,7 g
varav mättat 0,5 g  

Kolhydrater 5,8 g
varav sockerarter 1,3 g 

Protein 0,6 g 
Fiber 2,6 g 
Salt 0,64 g

Vad är shirataki?

Shirataki betyder på japanska ungefär "vitt vattenfall" och syftar till formen och färgen på dessa nudlar. Shirataki är en traditionell japansk hälsoprodukt som är tillverkad av konjakrot och kalciumhydroxid (släckt kalk). Konjakroten är en örtliknande växt av sorten Amorphophallus konjac och odlas i Japan för tillverkningen av shirataki. I produktionsprocessen extraheras rotens vattenlösliga kostfiber, glukomannan, och tillsammans med vatten bildar den en geleaktig konsistens. Glukomannanen innehåller i princip inga kolhydrater, och heller inte någon gluten. 

Hur använder jag shiratakinudlarna från Miracle Noodle?

Öppna påsen 3-5 cm och sätt i mikron i 60 sekunder eller värm innehållet i kastrull. Blanda väl och njut!


Genom denna länk hittar du flera bra recept med shirataki ->