Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Shirataki- Ready to eat-Thai Tom Yum i gruppen Livsmedel / Nudlar & Ris & Pasta hos Råvarubutiken (1506)
Shirataki- Ready to eat-Thai Tom Yum

Shirataki- Ready to eat-Thai Tom Yum

Japanska shiratakinudlar med kokosolja & örtbuljöng, bara 80 kalorier
Kampanj utgångsdatum (180915)
Artnr: 1506
Miracle Noodle
59:- / 19:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Shiratakinudlar med kokosolja & örtbuljöng, rika på fibrer, bara 80 kalorier!

Tom Yum härstammar i Thailand och kännetecknas av olika varma och sura smaker. De här shiratakinudlar har en unik blandning av citrongräs, kaffir lime blad, galangal och krossad chilipeppar. Miracle Noodle har kombinerat dessa gamla smaker med shiratakinudlar för att skapa ett snabbt och enkelt, glutenfritt sätt att njuta av thailändska smakerna både hemma eller på farten!
  • I korthet
  • Kalorisnålt. Naturligt fritt från laktos, gluten, vete och soja. 
  • Baserat på glukomannan - ett naturligt och mineralrikt kostfiber från konjakrot - utan fett, socker eller stärkelse.
  • Superbra i kosten när du försöker minska kolhydratintag och hålla en bra vikt.
  • Traditionell japansk hälsokost som absorberar smak från soppor, såser och grytor.
Innehåll: Renat vatten, shiratakinudlar (konjakrotsmjöl), kalciumhydroxid, kokosmjölk, bambuskott, halmlidskivling, tom-yam massa (kokosolja, citrongräs, lök, galanga, salt, chili, lime, vitlök, citrus hystrix blad), kokossocker, schalottenlöt, citrongräs, galanga, röd chili, citrus hystriks blad, kokosolja

Näringsvärde per 100 g 
Energi 245 kJ/58 kcal 
Fett 3,1 g
varav mättat 0,6 g  

Kolhydrater 6,8 g
varav sockerarter 2,3 g 

Protein 0,9 g 
Fiber 2,3 g 
Salt 0,65 g

Vad är shirataki?

Shirataki betyder på japanska ungefär "vitt vattenfall" och syftar till formen och färgen på dessa nudlar. Shirataki är en traditionell japansk hälsoprodukt som är tillverkad av konjakrot och kalciumhydroxid (släckt kalk). Konjakroten är en örtliknande växt av sorten Amorphophallus konjac och odlas i Japan för tillverkningen av shirataki. I produktionsprocessen extraheras rotens vattenlösliga kostfiber, glukomannan, och tillsammans med vatten bildar den en geleaktig konsistens. Glukomannanen innehåller i princip inga kolhydrater, och heller inte någon gluten. 

Hur använder jag shiratakinudlarna från Miracle Noodle?

Öppna påsen 3-5 cm och sätt i mikron i 60 sekunder eller värm innehållet i kastrull. Blanda väl och njut!


Genom denna länk hittar du flera bra recept med shirataki ->