Karlsberg kaffe eko espresso hela bönor Kaffe - Drycker & Teer
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Karlberg Kaffe Espresso Hela Bönor EKO 400g i gruppen Livsmedel / Drycker & Teer / Kaffe hos Råvarubutiken (142400)
Karlberg Kaffe Espresso Hela Bönor EKO 400g

Karlberg Kaffe Espresso Hela Bönor EKO 400g

Ekologiskt kaffe från Karlsbergs Kafferosteri. Kaffet är rostat enligt Karlsbergs Kafferosteris egen slowroast-teknik, en teknik som skapar ett smakrikare kaffe, att rosta kaffet långsammare än andra, på lägre temperatur tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential.
Artnr: 142400
119:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Ett unikt kaffe

K.W. Karlberg grundades 1890 och är idag Sveriges äldsta familjeägda kafferosteri. Deras recept på kaffeblandningar är utvecklade med kunskap och passion sedan 1800-talet, en smakupplevelse som är mycket svår att skapa, imitera eller leverera för andra.

Bönor från Uganda, Honduras och Indien.

En ekologisk espressoblandning utav bönor i A-kvalitet ifrån tre världsdelar; Honduras, Uganda och Indien. Bönorna är plockade vid precis rätt tid och sedan varsamt rostade för att i dubbel bemärkelse ge en god kopp espresso. Kaffet är Rainforest Alliance-märkt och ekologiskt samt rostat med stor omtanke i vårt rosteri. Kort sagt – ett kaffe tillverkat med passion, kärlek till hantverket och respekt för människor, miljö och klimat.

Slow Roast – Ett smakrikare kaffe

Kaffet i denna påse är mer smakrikt tack vare K.W. Karlbergs egen slowroast-teknik. Att rosta kaffet långsammare än andra, på lägre temperatur tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential.