Köp Jod - Detoxadine Nascent Iodine online | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Global Healing Jod - Detoxadine Nascent Iodine i gruppen Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (GH10819)
Global Healing Jod - Detoxadine Nascent Iodine
Global Healing Jod - Detoxadine Nascent Iodine

Global Healing Jod - Detoxadine Nascent Iodine

Jod är ett viktigt näringsämne vi alla behöver. Det är viktigt för normal sköldkörtelfunktion, hormonbalans och ämnesomsättning. Detoxadine är ett ekologiskt jodtillskott och bara några droppar kan helt fylla upp ditt dagliga jodbehov. Detoxadine innehåller ingen alkohol utan har en bas av ekologiskt vegetabiliskt glycerin och trippel renat vatten. Innehåll per 1 droppe: 650 µg flytande jod. 29,6 ml glasflaska med pipett. Räcker i minst 3 månader upp till 9 månader beroende på dosering.
Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: GH10819
Global Healing Center
349:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Nascent iodine /Atomiskt Jod / Flytande Jod


Jod är ett viktigt näringsämne vi alla behöver. Det är viktigt för normal sköldkörtelfunktion, hormonbalans och ämnesomsättning. Detoxadine är ett ekologiskt jodtillskott och bara några droppar kan helt fylla upp ditt dagliga jodbehov.


Detoxadine är designat med en bas av ekologiskt glycerin och trippel-renat vatten för att vara skonsamt mot din mage och samtidigt ge ett bra upptag.

Till skillnad från många jodtillskott kommer Dexatidine från en saltgruva för 300 miljoner år sedan, som ligger mer än 7 000 meter under jordytan, så det är en koncentrerad jod som inte innehåller tillsatser och gifter. Varje droppe innehåller 650 mikrogram jod, och den är alltid strålskyddad.


Dosering för vuxna:
 Ta 3 droppar i munnen, direkt följt av lite vatten en gång om dagen eller enligt anvisningar från din näringsteraput/läkare. Tas på fastande mage. Bygg upp dosen långsamt. Om huvudvärk uppkommer, sänk dosen och höj igen gradvist. Använd inte för sent på kvällen för att inte störa sömnen.

Observera: Om du har Hypertyreos (överaktiv sköldkörtel) eller Hashimotos sjukdom ska du vara försiktig med jod. Rådgör isåfall med din läkare. Rådgör även med din läkare innan du tar jod ifall du är gravid eller ammar, har hjärtproblem eller andra medicinska problem.

Innehåll per 1 droppe: 650 µg jod (434% av RDI). Rekommenderat dagligt intag via kosten av WHO för att förhindra struma och underutveckling är 150 µg per dag.


Ingredienser:
 Nascent Iodine/Atomiskt flytande jod av farmaceutisk kvalitet, vegetabiliskt glycerin, tre gånger destillerat vatten. Veganvänlig.

Innehåll flaska: 29,6 ml vätska. Räcker i minst 3 månader upp till 9 månader beroende på dosering.

Mat som är rik på jod:
 först och främst alger sedan viss fisk som: sardiner och fisk från saltvatten samt skaldjur.

Detox?

Detoxadine kan i vissa fall ge "detox-symptom" under en kortare period. Generellt kan det ta upp till fyra veckor att kringgå detta skede.

    Observera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. 

    Tillverkare: Global Healing Center, USA.