Råvarubutiken
Din sida
  
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

Gojibär

Gojibär från RåvarubutikenEtt superbär packat med antioxidanter

Gojibär kommer från den kinesiska regionen Ningxia, där de både växer vilt och odlas. Under den kinesiska örtmedicinens tusenåriga historia har bären använts för att stärka den feminina kraften yin. Deras goda rykte spreds tidigt över stora delar av Asien och såldes till andra länder under namnet ”röda diamanter”. Det sägs att gojibär ökar energin, förlänger livet och gynnar stora delar av kroppen.

Bärens näringsmässiga fördelar är bekräftade av kliniska studier. I näringsdeklarationen syns stora halter av hälsogynnande c-vitamin, betakaroten, järn, fiber och protein. Gojibär innehåller mängder av antioxidanter. Det finns teorier om att dessa kan motverka de fria radikaler som bildas av kroppen i samband med syreomvandlingen. Fria radikaler har kopplats till utvecklingen av hjärtsjukdomar, diabetes och benskörhet.

På senare år har gojibären blivit bästsäljare i hälsokostbutiker världen över. Det bästa sättet att få i sig de åtråvärda näringsämnena är att äta bären i torkad form. Formen och konsistensen för tankarna till russin. Den söta smaken påminner om tranbär och körsbär, men har en annan sorts beska.

Med sin starkt röda färg är gojibär perfekt dekoration i bakning och matlagning. Många gillar att äta dem som snacks, i smoothies, müsli, desserter, bröd och gröt. Ha en skål redo när du blir sugen på att småäta på kvällen. Pigga upp vilket te som helst genom att tillsätta några bär, som russin i glögg. Klicka hem superbären från oss och se fördelarna själv! Vi bjuder på fri frakt när du handlar för mer än 500 kronor.
Gojibär Inre Mongoliet, raw & eko, 125g
Det röda superbäret som är proppat med nyttigheter!
95:-
Gojibär Inre Mongoliet, raw & eko, 500g
Det röda superbäret som är proppat med nyttigheter!
345:-
Gojibär Inre Mongoliet, raw & eko, 5kg
17%
Det röda superbäret som är proppat med nyttigheter!
2450:- 2950:-
Gojibär Kina (tillf. parti), raw & eko, 200g
54%
Det röda superbäret som är proppat med nyttigheter!
39:- 85:-