Global Healing Center
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X

Global Healing CenterDr. Group startade Global Healing Center 1998. Hans vision är att hjälpa så många människor som möjligt med deras hälsa med så utförlig information om hälsoprodukter som möjligt. Han vill visa hur enkelt man kan göra en detox och hur viktigt det är för kroppen. Dr. Group har själv studerat hälsa och näring i över 20 år och undervisar nu sin kunskap och erfarenhet vidare.


Historien om Global Healing Centers örtextrakt är baserad på Dr. Groups forskning om orsaken till sjukdom. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade njurreningsprodukt han kunde och det började med att han studerade verk från 1600-talets berömda forskare och en alkemist; Paracelsus.

Paracelsus, har sitt ursprung i Spagyria vilket innebär att extrahera och kombinera örter. Ordet används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir för hälsa och lång livslängd. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och avancerade vetenskap och skapade Spagyrex® processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att extrahera den mest kraftfulla delen i örten. Global Healing Center har skapat några av de bästa naturliga hälsoprodukterna som finns att hitta på marknaden.

Visa filter Dölj filter
Egenskaper
Pris