Garden of Life Org Plant Protein Chocolate | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Garden of Life Organic Plant Protein Chocolate i gruppen Superfood / Proteinpulver Mixar hos Råvarubutiken (K10512)
Garden of Life Organic Plant Protein Chocolate

Garden of Life Organic Plant Protein Chocolate

Organic Plant Protein är ett gott, lättsmält och ekologiskt växtprotein som är perfekt för dig som söker ett proteintillskott som inte innehåller vanliga allergener såsom gluten, spannmål, mejeriprodukter och soja. Det består av en bas blandning av sju näringsrika växtproteiner. Dessa ingredienser är: fem ekologiska fröproteiner: ärta, linfrö, tranbär, chia och pumpafrön samt två afrikanska superfoods: moringa och baobab som är rika på protein, mineraler och antioxidanter. 260 gram i påse. Innehåller sötningsmedlet steviolglykosider. 

Artnr: K10512
Garden of Life
339:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Organic Plant Protein Chocolate - Veganprotein - Spannmålsfritt

100% Ekologiskt - 100% Vegan - 100% fritt från spannmål, soja och gluten.

Plant Protein från Garden of Life är ett nytänkande proteinpulver baserat på en blandning av sju näringsrika växtproteiner; fem ekologiska fröproteiner: ärta, linfrö, tranbär, chia och pumpafrön samt två afrikanska superfoods: moringa och baobab som är rika på protein, mineraler och antioxidanter. 

Detta protein är således lättsmält för alla då det inte innehåller spannmål, laktos, gluten eller soja.

Varje skopa innehåller 15 gram kvalitets växtprotein per portion
 med fullständig aminosyraprofil. Ett idealisk protein för att bygga muskler och reparera vävnader. Det innehåller över 3 gram grenade aminosyror (BCAA). Perfekt för idrottare, före eller efter träning och för alla som vill öka proteinintaget.


Det tillsätts proteinspjälkande enzymer och levande mjölksyrebakterier för att hjälpa magen att ta upp proteinet. Allt detta gör plant protein till ett unikt tillskott av protein av högsta kvalité..


Det har en god smak av choklad och passar utmärkt i smoothies, men kan även tillsättas till mat och annan dryck. Lätt att mixa. Det passar tex. med mandelmjölk eller rismjölk. Alla smaker är naturliga och ekologiska, inga artificiella ingredienser används. Garden of life arbetar med sina bönder för att säkerställa att ingredienserna är av högsta kvalitet och de möjligt renaste tillgängliga. Superfoods från Afrika inhandlas genom afrikanska Hub för att garantera rättvis handel.

Dosering: 1 skopa per dag. 1 skopa = 28g varav 15g protein. En påse innehåller 280g = 10 skopor/portioner. 

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Ingredienser: Certifierad ekologiskt växtprotein blandning; Ärta (frö), Tapioka Fiber, Chia (frö), Linfrö, Tranbär (frö), Baobab (frukt), Moringa (blad), Pumpkärna (frö), ekologisk kakao, ekologisk naturlig vanilj- och chokladsmak, sötningsmedel steviolglykosider, ekologisk kanel, havssalt, ekologisk erythritol, raw enzymblandning (lipas, proteas, aspergillopepsin, beta-glukanas, Cellulase, Bromelain, Fytas, Laktas, papain, Peptidas, Pektinas, Xylanas, Hemicellulas), raw mjölksyrebakterieblandning (Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus) 1 miljard CFU.

Innehåller inget fyllnadsmedel, konserveringsmedel eller andra vanliga allergener. Innehåller inga GMO- eller petroleum lösningsmedel.

Näringsinnehåll per skopa:
Kalorier: 110 kcal.
Kolhydrater: 7 g
varav sockerarter: 0 g.
varav fiber: 3 g.
Fett: 2,5 g.
Protein: 15 g.
Salt 0,5 g.
Kalcium 46 mg
Kalium 47 mg
Riboflavin 0,3 mg
Folat 4 µg
Pantotensyra 0,1 mg
Magnesium 21 mg
Selen 3,9 µg
Mangan 0,5 mg
Molybden 25 µg
Järn 4,1 mg
Vitamin K 15 µg
Niacin 15 µg
Biotin 0,3 µg
Fosfor 219 m
Zink 1 mg
Kooppar 0,1 mg
Krom 0,4 µg

Här är ett recept som är enkelt att göra:

- 1 skopa Plant Protein
- 3 dl mandelmjölk (alternativt havre/rismjölk)
- 1 dl frysta eller färska bär


Tillverkare:
 Garden of Life, USA.