Folat Green Line | i metylform |
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Folat Green Line i gruppen Kosttillskott / Mineraler hos Råvarubutiken (B913)
Folat Green Line

Folat Green Line

100 kapslar. Folat som metylfolat är den bioidentiska, naturliga formen som kroppen själv använder och som kan användas direkt. Folsyra som tillskott, som ofta används istället, är den syntetiska versionen som måste omvandlas för att kunna tillgodogöras i kroppen. Folat är således bättre.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B913
Bättre Hälsa
149:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Folat som metylfolat är den bioidentiska, naturliga formen som kroppen själv använder och som kan användas direkt. Folsyra som tillskott, som ofta används istället, är den syntetiska versionen som måste omvandlas för att kunna tillgodogöras i kroppen. Folat är således bättre.

Folsyra har en viktig funktion vid bildandet av hemaglobin i de röda blodkropparna, samt för celldelning och för proteinproduktionen. Under en graviditet är folsyra extra viktigt.

Green Line serien är vår mest rena och högkvalitativa serie vitaminer och mineraler någonsin. Vi har tagit bort alla onödiga bindningsmedel och stearater och ersatt dessa med ekologiskt alfalfa. Alfalfa är dessutom en mycket näringsrik växt med långa rotsystem som drar sin näring långt ner i jorden. 

Kapslarna är helt unika och är gjorda på tapioka som kommer från cassavaroten. Denna är skonsam för matsmältningssystemet och bryts ner snabbt i magen. En renare produkt för dig helt enkelt!

Doser: 100
Form: Kapsel
Fyllnadsmedel: Ekologisk alfalfa
Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn
Näringsinnehåll per dosMängd per dosDRI %
Folat 500 mcg250

Ingredienser:

Alfalfa, metylfolat och vegetabilisk kapsel gjord av tapioka.

Se fler varor