Ravarubutiken.se: Köp Excalibur Torkugn 9-tray Svart Dörr
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Excalibur Torkugn, 9-plåt/med timer, Svart Dörr i gruppen Kök & Hushåll / Torkugnar hos Råvarubutiken (401300)
Excalibur Torkugn, 9-plåt/med timer, Svart Dörr

Excalibur Torkugn, 9-plåt/med timer, Svart Dörr

Med denna kan du torka det mesta!
Artnr: 401300
Excalibur
4795:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Med denna kan du torka det mesta; bröd, kakor, frukt, grötrester, grönsakschips m.m. Bara din fantasi sätter gränserna!

Alla torkugnar klarar att torka mat, men Excalibur torkar maten snabbare, bättre och med ett säkrare resultat. Vanliga torkugnar ger en konstant, oföränderlig värme som kan orsaka en förhårdnad yta. Vanliga torkugnar skapar en torr yta där fukten blir kvar innanför - en perfekt miljö för tillväxten av jäst, mögel och bakterier. Med Hyperwave Fluctuation-tekniken i Excalibur justeras temperaturen uppåt och nedåt för att förhindra att detta sker. När lufttemperaturen stiger så förångas fuktigheten på matens yta, och när temperaturen sjunker så förflyttas fukten inuti till den torrare ytan. På så vis hålls mattemperaturen tillräckligt låg för att hålla enzymerna aktiva, samtidigt som lufttemperaturen är tillräckligt hög för att torka maten och förebygga jäsning, mögel och svinn.

Att torka mat med försiktig värme intensifierar naturliga smaker och bevarar allt det gottiga och nyttiga i maten. Den senaste excaliburugnen är ett resultat av 30 års tillverkning av praktiska och effektiva torkugnar. Med en temperaturkontrollerat och horisontellt torksystem där kall luft dras in bakifrån, värms, och sedan jämnt distribueras över varje bricka blir torkningen superb!

Excalibur finns både i en mindre 5-plåtars modell och med 9 plåtar för dig som vill torka större mängder. Brickorna går att diska i diskmaskin och är lätta att få rena.

- 9 Stora brickor med finmaskigt nät BPA fritt
-26 timmar ställbar timer som slår ifrån automatiskt
-Ställbar termostat 40-70 grader celcius
-600W kraftig fläkt 
- 305 mm (höjd) x 432mm (bredd) x 483mm (djup) 

PS. Är du ny i torkugnsvärlden, och inte specifikt letar efter en Excalibur, så rekommenderar vi dig att ta en titt på vår nya torkugn Sedona. Denna ser ut att bli den nya favoriten bland alla råkostare, och vi gillar den skarpt!Med ugnen medföljer 5 eller 9 brickor i svart plast och Excaliburs Torkningsguide. Paraflexx torkpapper går att köpa till.