Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Oljor hos Råvarubutiken (K20429)
Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti

Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti

Fin ekologisk, eterisk rosmarinsolja. Rosmarin är mycket stimulerande och uppfriskande. Verkar uppiggande och stödjer koncentrationen. Bra till hemmet, huden, badet, och vid trötthet. I massageoljor optimerar det en sund cirkulation och är ett utmärkt komplement till håroljor för friskt hår, den motverkar mjäll. Har en feminin och örtig doft. Glasflaska 10 ml.
Artnr: K20429
Akamuti
99:-
Antal: 
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning
Ekologisk Rosmarin eterisk olja

Rosmarin är kraftfullt aromatisk, naturligt uppiggande och upplyftande.


 • Ta gärna några droppar rosmarins olja i en aromalampa (eller en skål med varmt, nykokt vatten) för att stärka koncentrationen och göra luften ren.
 • Man kan tillföra rosmarin i badet när man vill pigga upp sig. För avslappnande bad rekommenderar vi eterisk lavendelolja.
 • I massageoljor optimerar det en sund cirkulation.
 • Rosmarin är ett utmärkt komplement till håroljor som kokosolja, jojobaolja, arganolja, mandelolja eller sheasmör för friskt hår då rosmarin motverkar mjäll och sägs stimulera hårväxt. Man kan även tillföra ca 5 droppar i sin äppeldicervinäger hårsköljning.

  Vinäger hårskölj: 1 del äppelcidervinäger och 5-6 delar vatten brukar bli bra. Du kan blanda i en liten flaska eller i en liten skål: det viktigaste är att du tycker det är lätthanterlig när du ska skölja håret.


  Ingredienser/INCI: 100% ekologisk eterisk Rosmarinsolja (Rosmarinus officinalis). Ursprungsland: Spanien.

  OBS! Ej till barn under 10 år, gravida, epileptiker eller till människor med högt blodtryck.


  AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, syntetiska konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.