Bergamott Eterisk Olja, eko, 10ml Oljor & Smör - Ekologisk Mat
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Eterisk olja Geranium från Fushi i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Eteriska oljor hos Råvarubutiken (K20527)
Eterisk olja Geranium från Fushi

Eterisk olja Geranium från Fushi

Fin ekologisk, eterisk Geraniumolja. En harmoniserande olja som lugnar och minskar trötthet samt balanserar. Till huden, till massage, i badet eller i hemmet för en ren och rogivande atmosfär. En underbar doft som påminner om ros och kallas ofta för rosgeranium. 5 ml glasflaska.

Artnr: K20527
Fushi
109:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Ekologisk Geranium eterisk olja

 

Ekologisk Geraniumolja är mycket vanlig i hudvårdsprodukter, doften påminner om ros och har många värdefulla vårdande egenskaper, motverkar stress och ger en trygg atmosfär.

 

  • Ekologisk geraniumolja passar de flesta hudtyper, den är särskilt bra för fet hy, eftersom den balanserar hudens sebumproduktion.
  • Tillsätt några droppar i din favorit basolja; tex jojoba-, mandel- eller sesamolja; kan sedan användas på kroppen som en uppiggande massageolja eller som rengöring för ansiktet. 2-3 droppar till 10 ml olja. 
  • Geranium har renande och sammandragande egenskaper och är särskilt användbar för rengöring av lymfsystemet.
  • I aromaterapi används den för att motverka trötthet och för att minska stress. Den används också för att balansera och reglera den hormonella cykeln, således är det en givande doft att ha hemma i aromalampan vid PMS precis som rosdoft. Geranium påminner om rosdoft och kallas ofta för rosgeranium.


Förvaring: Förvara svalt och mörkt. 

Ingredienser/INCI: 5 ml ekologisk Geranium eterisk olja (Pelargonium Graveolens) från ångdestillering av blommor och blad från geranium.


Ursprungsland: Norra Afrika.

 

Tillverkad av Fushi, England.