Eterisk olja Cederwood från Fushi-Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Eterisk olja Cederwood från Fushi i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Eteriska oljor hos Råvarubutiken (K20525)
Eterisk olja Cederwood från Fushi

Eterisk olja Cederwood från Fushi

Fin ekologisk, eterisk Cederolja. En sammandragande och lugnande olja med sötaktig, träig doft som passar de flesta hudtyper och hårbottensproblem som klåda. Till huden, till massage, i badet eller i hemmet för en ren och rogivande atmosfär. 5 ml glasflaska.

Artnr: K20525
Fushi
69:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Ekologisk Cederwood eterisk olja

 

Ekologisk cederolja har en behaglig, fyllig och sötaktig trädoft som ger värme och lugnar sinnet. Ceder har en sammandragande och lugnande verkan även för huden.

  • Ceder har en antiseptisk, sammandragande och lugnande verkan för hudirritation, oljan har en särskilt bra effekt för acnebenägen hud.
  • I hårvård motverkar den klåda och mjäll. Dessa egenskaper och dess djupa doft har gjort cederolja till en mycket omtyckt eterisk olja.
  • Tillsätt några droppar i din favorit basolja; tex jojoba-, mandel- eller aprikoskärnolja; kan sedan användas som ansiktsolja eller i håret. 2-3 droppar till 10 ml olja. 
  • I aromaterapi används ceder för att främja meditation och för att minska stress, samt motverka negativa tankar. Det är en rogivande doft att ha i hemmet. Tillsätt vatten i skålen på en aromalampa, ca 6 droppar i vattnet och tänd ljuset under.

Förvaring: Förvara svalt och mörkt. 

Ingredienser/INCI:
 100% ekologisk eterisk Cederolja (Cedrus Atlantica) från ångdestillationen av spån och bark från atlasceder. Ej till gravida eller på eksem och sår.

Ursprungsland: Europa.

 

Tillverkad av Fushi, England.