Eterisk Myrraolja från Akamuti | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Eterisk Myrraolja från Akamuti i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Oljor hos Råvarubutiken (K20434)
Eterisk Myrraolja från Akamuti

Eterisk Myrraolja från Akamuti

Myrra sägs vara en föryngrande olja, som används för ansiktsbehandlingar och tonande kroppsoljor då den har en sammandragande effekt. Doften skulle kunnas beskrivas som mörk, jordig och rökig samtidigt som den har en upplyftande effekt och är lugnande för det centrala nervsystemet. Glasflaska 10 ml.
Artnr: K20434
Akamuti
159:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Myrra eterisk olja

Myrra är en tjock, aromatisk, rödaktig-orange kåda som har använts av folk från Afrika och Mellanöstern i tusentals år. Denna rika, klibbiga olja är mycket uppskattad som ett kraftfullt rengöringsmedel, som hjälper till att rena huden. Doften skulle kunnas beskrivas som mörk, jordig och rökig samtidigt som den har en upplyftande effekt.

  • Myrra har använts för att läka sår, förhindra inflammationer samt motverka svamp och virus genom tiderna.
  • Den sägs vara en föryngrande olja, som används för ansiktsbehandlingar och tonande kroppsoljor då den har en sammandragande effekt.
  • blanda gärna med din favorit olja som arganolja eller jojobaolja för en mycket effektiv ansiktsolja som håller huden smidig och fräsch.
  • Passar bra att blanda med sesamolja/jojobaolja för nagelvård då Myrra anses stärka naglarna och förhindra att de blir sköra.
  • Passar som meditationsolja i aroma lampa. Oljan är nämligen lugnande för det centrala nervsystemet (oljan tros hjälpa sinnet i öppningen till andlighet). Myrra har även antidepressiva egenskaper när den används som doft i rum.

OBS! Myrraolja ska ej användas på barn eller till gravida/ammande.


Ingredienser/INCI: 100% Myrra eterisk olja (Commiphora molmol). Ursprungsland: Somalia

AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, syntetiska konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.