Eterisk Eucalyptusolja från Akamuti | Råvarubutiken
Råvarubutiken
Ursprung
Råvarubutiken

Logga in

X
Eterisk Eucalyptusolja från Akamuti i gruppen Kropp & Skönhet / Kroppsvård / Oljor hos Råvarubutiken (K20425)

Eterisk Eucalyptusolja från Akamuti

Fin ekologisk, eterisk Eucalyptusolja. Eukalyptus är kraftfullt aromatisk, naturligt avsvällande och renande. Verkar uppiggande och stödjer koncentrationen. Bra till hemmet, huden, badet, vid förkylning och trötthet. Glasflaska 10 ml.
Artnr: K20425
Akamuti
89:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Ekologisk Eucalyptus eterisk olja

Eukalyptus är kraftfullt aromatisk, naturligt avsvällande och renande.


  • Ta gärna några droppar eukalyptus olja i en aromalampa (eller en skål med varmt, nykokt vatten) för att hålla luften fräsch och stärka koncentrationen: bra vid mental trötthet.
  • En riktigt fantastisk olja vid förkylningar eller vid allergiska besvär som öppnar luftvägarna. Ta några droppar i en ljus olja (tex jojobaolja/sesamolja) och massera in på ryggen och bröstet vid förkylning/hosta. Smörj in i fötterna på kvällen innan läggdags för att lindra eventuell hosta, det funkar toppen tycker vi.
  • Ta några droppar pepparmynta och eucalyptus i kokt vatten i en kastrull, droppa i när det är precis nykokt och andas in under en handduk. En gammal beprövad huskur som funkar. Obs! håll ögonen stängda! Det är mycket effektivt mot nästäppa och förkylning. Ej vid astma.
  • Man kan även tillföra några droppar eucalyptus och pepparmint i badet vid förkylning eller andningsbesvär.

OBS! Eucalyptusolja rekommenderas ej till barn under 3 år eller till de som har astma.


Ingredienser/INCI: 100% ekologisk Eucalyptus eterisk olja (Eucalyptus globulus). Ursprungsland: Portugal.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, syntetiska konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.