Zooki liposomal C-vitamin | Snabb leverans
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Zooki liposomal C-vitamin i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / C-vitamin hos Råvarubutiken (B1062)
Zooki liposomal C-vitamin

Zooki liposomal C-vitamin

Zooki Liposomal C-vitamin. Citrus och apelsin smak. 30 x 15 ml dosförpackningar.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B1062
Zooki
499:-
Antal: 
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Zooki liposomal C-vitamin använder en unik metod för att kapsla in C-vitaminet så att det skyddas genom matsmältningssystemet och går effektivt in i blodet. 

Användning
Använd direkt ur förpackningen eller blanda i vatten eller i en dryck. 


Immunsystem
Ta ett paket ett par gånger om dagen för att stötta ditt immunsystem när du börjar känna dig slutkörd.

Skönhet
Liposomal C-vitamin är populärt att tas för dess nytta för huden. Om du vill ha stöd för collagenproduktionen i huden och dess elasticitet så kan du ta en dos per dag.

Hälsoboost
Om du använder Zooki C-vitamin för allmän hälsa så kan du ta en dos så ofta det passar dig. 

Vad är liposomer?
Människor kan inte producera eller lagra C-vitamin. All C-vitamin vi behöver måste vi få från vår mat och eftersom vi inte kan lagra det måste vi få i oss C-vitamin varje dag. Problemet är att när vi tar det oralt, måste det gå genom vårt matsmältningssystem - en mycket liten del lyckas ta sig till våra celler. Zooki har utvecklat en patenterad inkapslingsteknik som gör att C-vitaminet omges av liposomer. Liposomerna skyddar C-vitaminet genom matsmältningen och förbättrar absoptionen och upptaget i cellerna. Liposomer är små, små fettkulor som omger innehållet.

Liposomer som sköldar
En liposom är som en liten sfär som bär dess ingrediens. Det är uppbyggd av ett lager av fosfolipider och detta yttre skal kapslar in C-vitaminet i en liten bubbla som skyddar det från utsidan. När du tar vanlig C-vitamin kommer en del att förstöras i matsmältningen och en liten del tar sig till cellerna. Det liposomala skyddet gör att så mycket C-vitamin som möjligt tar sig till blodet.Liposomal leverans
När liposomen har transporterat C-vitaminet genom matsmältningssystemet och in i kroppen kommer de att leverera C-vitaminerna direkt in i cellerna. C-vitamin är vattenlösligt vilket gör att det har problem att ta sig in i genom cellmembranet som är fettbaserat. Liposomerna förbigår detta genom att sammanfoga sig med cellmembranen i dina celler och transporterar innehållet till insidan av cellen. Detta gör att du får det absolut bästa möjliga upptaget.

               

Doser: 30
Form: Flytande
Förpackning: 30 x 15 ml dosförpackningar
Rekommenderad daglig dos: 1 dosförpackning
Smak: Citrus Apelsin
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i kylskåp, utom räckhåll för barn
Allergener: Nej
Ingredienser:

Glycerin, Liposomal C-vitamin (solrosolja med fosfatidylkolin och C-vitamin som L-Askorbinsyra), renat vatten, naturlig arom (citrusolja och vanilj), E-vitamin, naturligt färgämne (betakaroten), kaliumbikarbonat, sukros (<0,1g), oleinsyra, citronsyra (från frukt).

Se fler varor