Purathrive Liposomal B12 | Avancerat kosttillskott |
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Purathrive Liposomal B12 i gruppen Kosttillskott / Vitaminer / B-vitamin hos Råvarubutiken (B791)

Purathrive Liposomal B12

Purathrive Liposomal B12

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B791
Purathrive
395:-
 • Om produkten
 • Specifikation
 • Användning

B12-brist kan orsaka bestående neurologiska störningar redan i tidigt skede, och tidiga symtom såsom tröghet framåt eftermiddagen, kronisk trötthet, yrsel och dimmighet är viktiga att ta på allvar. Har du känslostörningar i extremiteter och svårt att hålla balansen, är sannolikheten för brist stor. Vi behöver vitamin B12 för att erhålla friska nerver och röda blodkroppar.

Många personer som har B12-brist tror att de håller på att bli senila, dementa eller till och med har drabbats av Alzheimers. I en nyligen genomförd studie, upplevde 50 procent av studiens testpersoner trötthet, tröghet, normal minnesförlust, etc. trots att de visade sig ha normala B12-nivåer när de testades.

Problemet med B12 är att det behövs ett helt fungerande mag- och tarmsystem, annars tas det inte upp. Problemet blir större ju äldre vi blir. Tillskott med korrekt sort och dos av vitamin B12 kan ge en mer övergripande känsla av välbefinnande. Det är som att hälla vatten på en törstig växt som inte vattnats på länge. Tillskott med B12 fyller på och förnyar hela kroppen, både i organ, vävnader och celler.

Vitamin B12 bidrar till:

 • Normal nervfunktion
 • Energiskapande metabolism
 • Reducerande av trötthet och utmattning
 • Normal homocystein metabolism
 • Normal psykologisk funktion
 • Normal produktion av röda blodkroppar
 • Normal funktion av immunsystemet
 • Celldelningen

Öka ditt upptag med hjälp av PURATHRIVE

PuraTHRIVE är ett nytt genombrott inom B12, som hjälper kroppen att ta upp B12, utan behov av optimal magsyraproduktion och frisk tarmslemhinna. PuraTHRIVE kapslar in sina B12-molekyler med liposomer dvs ett tunt lager av fett, mycket likt det som skyddar alla våra cellväggar. Liposomerna skyddar och tar upp näringsämnen genom tarmen, för dem in i blodomloppet och till kroppens celler. Undersökningar har visat att liposomal teknik kan öka vitaminupptaget med upp till 2000 procent.

Biotillgänglig form av B12

Ett vanligt problem med B12-tillskott är att det måste omvandlas till metylkobolamin i kroppen, i en komplicerad process med leverns enzymer. PuraTHRIVEs liposomala B12 använder endast metylkobalamin, den naturligt förekommande B12 som kroppen kan använda omedelbart.

Purathrive är fast beslutna att göra denna B12 till den mest absorberbara B12 på marknaden, därför så har de även lagt till fulvosyra (fulvic acid) eller humussyra. Fulvosyra är känt för sin överlägsna absorptionskapacitet och återfinns i humus, det mycket näringsrika jordlager som matar växterna och ser till att de blir friska och starka. 

Doser: 30
Form: Flytande
Förpackning: 60 ml
Rekommenderad daglig dos: 2 ml
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Förvaring: Förvaras i kylskåp efter öppnande
Näringsinnehåll per dosMängd per dos
B122500 mcg
Humus - / Fulvosyra100 mcg

Ingredienser:

Renat vatten, ekologiskt glycerin, fosfatidylkolin, vitamin B12 (som metylkobalamin), vitamin E (som alfatokoferol), naturlig arom (naturligt bärextrakt), gummi arabicum, naturlig citronsyra från frukt.

Se fler varor