Nyponkomplex | | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Nyponkomplex i gruppen Kosttillskott / Antioxidanter hos Råvarubutiken (B1228)
Nyponkomplex

Nyponkomplex

Nyponkomplex i kapselform med nyponextrakt och hela strandnypon.

Kosttillskott. Överdosera inte den dagliga dosen. Förvaras oåtkomligt för barn. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost.
Artnr: B1228
249:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning

Bättre Hälsas Nyponkomplex är en hälsosam kombination av hela vildplockade strandnypon som växer vilt, med ett starkt nyponextrakt för en kraftigare effekt.

Alla kanske inte vill använda pulver på filen, äter kanske inte ens fil, vill inte eller hinner inte göra smoothie på morgonen. 3 kapslar gör jobbet!

Nypon är ett av de mest uppskattade och sålda kosttillskotten. Nypon innehåller ett flertal näringsämnen, vitaminer, mineraler och fettsyror. Ett av nyponets aktiva ämnen är galaktolipider som finns naturligt i nypon i hög mängd.  Ett enda nypon innehåller dagsbehovet av C-vitamin, vilket hjälper till att upprätthålla immunsystemets normala funktion och dessutom minskar trötthet och utmattning. C-vitamin är även viktig för normal kollagenbildning som har stor betydelse för blodkärlens hälsa och broskets normala funktion. Vilket tillsammans med övriga näringsämnen bidrar till bättre ledhälsa.

Nypon innehåller bioflavonoider, som liksom C-vitamin fungerar som antioxidanter men som är nödvändiga för C-vitaminets funktion och ökar upptaget i kroppen och dessutom skyddar det. Fria radikaler angriper våra celler och bryter ner dem långsamt. Antioxidanter skyddar därmed cellerna från att åldras i förtid. 

Nypon innehåller också betakaroten, det ämne som ger nyponet dess färg. Det kan också ge huden en rödbrun färg som skyddar mot solljuset. Men det är även förstadium till A-vitamin som lagras i kroppen tills vi behöver mer.

Men det är framförallt som kosttillskott för ledhälsa den är populär. Nypon hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. 

Doser: 30
Form: Kapslar
Förpackning: 90 kapslar
Rekommenderad daglig dos: 3 kapslar
Ursprungsland: USA
Vegansk: Ja
Varning: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost, utan bör kombineras med en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur oåtkomligt för barn
NäringsinnehållMängd per dos
Hela strandnypon1425 mg
Strandnyponextrakt750 mg
(motsvarar 3000 mg hela nypon)
Total mängd4,4 gram

Ingredienser:
Strandnyponpulver, strandnyponextrakt, vegetabilisk kapsel (pullulan).