Mother Dirt Schampo | | Vitaminer och hälsokost på nätet!
Råvarubutiken
Råvarubutiken

Logga in

X
Mother Dirt Schampo 200 ml i gruppen Kropp & Skönhet / Hårvård / Schampo hos Råvarubutiken (B1046)
Mother Dirt Schampo 200 ml

Mother Dirt Schampo 200 ml

Schampo från Mother Dirt 200 ml.
Artnr: B1046
Mother Dirt
365:-
  • Om produkten
  • Specifikation
  • Användning
Vi har varit för rena
Skummande medel, kemikalier och konserveringsmedel som återfinns i vanligt schampo tar bort de viktiga oljorna och bakterierna från vår skalp.

Mer är onödigt
Att tvätta håret för ofta gör att oljeproduktionen går på högvarv och den överdrivna kontakten med vatten och kemikalier påverkar hud och hår negativt.

Balans är viktigt
Detta schampo är formulerat för att hjälpa skalpens ekosystem och balansen i håret så att ditt hår behöver mindre schampo och dessutom ser bättre ut.

Användning

Precis som vilket schampo som helst så används denna i vått hår, tvätta håret och skölj. Den skummar också!

20% av användarna känner att de inte behöver använda balsam tillsammans med Mother Dirt Schampo. De med tjockare eller krulligare hårtyper kan fortfarande behöver det. Du märker vad som fungerar för dig.

Några användare känner att de kan använda mindre schampo och 62% av användarna tvättar håret mera sällan. Speciellt om det används tillsammans med AO+ Mist

Användare med alla hårtyper känner att de får glansigare, fylligare och mer hälsosamt hår som känns mjukare och starkare.

Den genomsnittliga användaren kan spara 200 liter vatten per månad till följd av att de tar kortare duschar och tvättar håret mer sällan.

Ingredienser

Färre än 10 ingredienser och alla är växtbaserade. Fri från konserveringsmedel då dessa skadar bakteriernas ekosystem på din hy. Eftersom produkten inte innehåller konserveringsmedel håller den i 6 månader efter öppning.
Ingredienser:

Aqua (vatten), Sodium Laurylglucoides Hyrdoxypropylsulfonate, Lauramidopropyl Betaine, Rosa Damascena blomvatten, Sodium Chloride, Squalene, Hydrolyzed Adansonia Digitata fröextrakt.

Se fler varor